skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Ant Clemons feat. Kehlani – Section

Ο Ant Clemons συνεργάζεται με την Kehlani και παρουσιάζουν το τραγούδι “Section”!

Τίτλος τραγουδιού: “Section”

Καλλιτέχνης: Ant Clemons feat. Kehlani

Μουσική / Στίχοι: Kehlani, Ant Clemons

Εταιρεία: Legion / Human Re Sources

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Ιουλίου 2021

Art-Cover:

Έχοντας ήδη αποσπάσει θετικές κριτικές για τις R&B δημιουργίες του μέχρι στιγμής, ο Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Ant Clemons, είναι ξανά στο προσκήνιο με μία νέα συνεργασία. Στο πλευρό του βρίσκεται η επιτυχημένη τραγουδίστρια και χορεύτρια, Kehlani, την οποία απολαύσαμε πρόσφατα μέσα από τη μουσική της σύμπραξη με τον T-Pain στο τραγούδι “I Like Dat”.

Οι δύο καλλιτέχνες, λοιπόν, ένωσαν τις δυνάμεις τους για το single “Section”, το οποίο είναι βασισμένο στα R&B και soul στοιχεία, με τη μουσική και τους στίχους του να φέρουν την υπογραφή των ιδίων. Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 8 Ιουλίου μέσω της Legion / Human Re Sources.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ant Clemons απέσπασε φέτος το πρώτο του βραβείο Grammy για τη δουλειά του στο “Jesus Is King” του Kanye West, ενώ τα περασμένα δύο χρόνια ο Αμερικανός καλλιτέχνης συνεργάστηκε με τους Beyonce, Ty Dolla $ign και Jeremih, γεγονός που ανέδειξε το ταλέντο του στη στιχουργία. Ένα από τα highlights της καριέρας του ωστόσο ήταν η συνδρομή του στο debut album της H.E.R. με τίτλο “Back Of My Mind”.

Ant Clemons feat. Kehlani – Concrete Coat

Back To Top