skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Avenged Sevenfold feat. Pussy Riot – We Love You Moar

Οι Avenged Sevenfold και Pussy Riot ένωσαν τις δυνάμεις τους για το “We Love You Moar”!

Τίτλος τραγουδιού: “We Love You Moar”

Καλλιτέχνης: Avenged Sevenfold feat. Pussy Riot

Μουσική / Στίχοι: Baker, Haner, Sanders, Seward, Wackerman

Εταιρεία: Warner Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Οκτωβρίου 2023

Art-Cover:

Οι Avenged Sevenfold συνεργάστηκαν με τη Nadya Tolokonnikova των Pussy Riot για μια νέα διασκευή του jazzy metal mindfuck τους “We Love You”, ένα τραγούδι από το φετινό album “Life Is But a Dream…”. Η νέα έκδοση, “We Love You Moar”, περιλαμβάνει την Tolokonnikova να τραγουδά: “More power, more pace/More money, more taste/More sex, more pills/More skin, more shills”, καθώς και μερικούς νέους στίχους στα ρωσικά. Το τραγούδι διαρκεί περίπου δύο λεπτά λιγότερο από την έκδοση του δίσκου. Το συγκρότημα επίσης αυτοσυντονίζεται στα φωνητικά και το σόλο της κιθάρας του M. Shadows.

Το συγκρότημα συνεργάστηκε επίσης με την Tolokonnikova σε 300 μπαλακλάβες ειδικής επωνυμίας, το κόσμημα που φορούσαν η Pussy Riot όταν εξόργισε τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν με το “Punk Prayer” τους λίγο περισσότερο από μια δεκαετία πριν, οδηγώντας σε μια δίκη που τράβηξε τη διεθνή προσοχή. Τα έσοδα από τις πωλήσεις των μπαλακλάβων ωφελούν το SOS North Caucasus, το οποίο βοηθά τους LGBTQ+ που βρίσκονται σε κίνδυνο στην περιοχή του Βόρειου Καυκάσου της Ρωσίας.

“Διασκεδάσαμε πολύ διασκευάζοντας το ‘We Love You’ με τη δημιουργό των Pussy Riot, Nadya Tolokonnikova”, ανέφερε το συγκρότημα σε δήλωση. Στο Twitter, η Shadows σχολίασε: “Κάψτε τα όλα”.

Avenged Sevenfold feat. Pussy Riot - We Love You Moar

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top