skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Blossoms & Miles Kane – The Less I Know The Better (In Isolation)

H διασκευή των Blossoms και του Miles Kane στο «The Less I Know The Better» των Tame Impala είναι τώρα διαθέσιμη για streaming και download.

Τίτλος τραγουδιού“The Less I Know The Better

Καλλιτέχνης: Blossoms & Miles Kane

Μουσική / Στίχοι: Kevin Parker

Πρώτη Εκτέλεση: Tame Impala (2015)

Εταιρεία: Virgin EMI/Universal Music

Από το LP: “In Isolation”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 12 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Η δημοφιλής μπάντα από το Stockport και ο διάσημος τραγουδοποιός από το Liverpool κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά τη διασκευή στο «The Less I Know The Better» των Tame Impala στις 25 Απριλίου, με ένα συνοδευτικό video που δείχνει τον κάθε μουσικό να ερμηνεύει ατομικά τα κομμάτια από τα σπίτια τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Ωστόσο, οι Blossoms μας επιφύλασσαν μια ακόμα έκπληξη και έτσι τώρα το «The Less I Know The Better» είναι πλέον διαθέσιμο για streaming και download, μέσα από την κυκλοφορία ενός ιδιαίτερου mini-album που έχει σαφώς τίτλο “In Isolation”.

H αρχική έκδοση του «The Less I Know The Better» συμπεριλαμβάνεται στο album των Tame Impala «Currents» του 2015 και είναι  εμπνευσμένη από την αγάπη του Kevin Parker για τη ντίσκο.

Η διασκευή αυτή από τους Blossoms ακολουθεί τις πρόσφατες αποδόσεις τους στο κλασσικό “Paperback Writer” των The Beatles και στο “Lost” του Frank Ocean.

Blossoms & Miles Kane - The Less I Know The Better (In Isolation)

Original Version: Tame Impala - The Less I Know The Better (2015)

Back To Top