skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Bono & Linda Perry – Eden (To Find Love) (from “Citizen Penn” O.S.T.)

Ο Bono συμμετέχει στο soundtrack της Linda Perry για την ταινία “Citizen Penn”, με το τραγούδι “Eden (To Find Love)”!

Τίτλος τραγουδιού“Eden (To Find Love)

Καλλιτέχνης: Bono & Linda Perry

Μουσική / Στίχοι: Linda Perry

Εταιρεία: Lakeshore Records

Από το O.S.T.: “Citizen Penn”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 18 Μαΐου 2021

Art-Cover:

Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στον καταστροφικό σεισμό που έγινε το 2010 στην Αϊτή και την βοήθεια που παρείχαν άνθρωποι από όλο τον κόσμο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 21 Μαΐου. Ο ηθοποιός κι ανθρωπιστής, Sean Penn, βρίσκεται στο στόχαστρο του σκηνοθέτη Don Hardy για το film με τίτλο “Citizen Penn”. Ένα χρονικό, λοιπόν, πρόκειται να παρακολουθήσουμε με όλες τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν, ώστε να σωθεί ό,τι σώζεται και να βοηθηθεί ό,τι μπορεί.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, Linda Perry, είναι η πλέον αρμόδια για τη σύνθεση ενός soundtrack αντάξιου του βεληνεκούς του ντοκιμαντέρ και με σκοπό την προώθηση ολόκληρου του project, στις 18 Μαΐου απολαύσαμε μέσω των ψηφιακών πλατφορμών ένα τραγούδι από αυτό. Ο λόγος γίνεται για το folk- rock single, “Eden (To Find Love)”, στα φωνητικά του οποίου συναντάμε τον επιτυχημένο, Ιρλανδό τραγουδιστή και front-man των θρυλικών U2, Bono. Η θεματική του τραγουδιού στρέφεται γύρω από την ουσιαστική αγάπη, που δεν γνωρίζει εμπόδια κι εγωισμούς, ενώ μέσω αυτού γίνεται μία “έκκληση” για να είμαστε αληθινοί Άνθρωποι.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε μέσω της Lakeshore Records συνοδευμένο από ένα music video, στο οποίο

θα δούμε μερικές από τις εικόνες που συνθέτουν το ντοκιμαντέρ.

Ο Bono δε δίστασε να μιλήσει για το εγχείρημα “Citizen Penn” στα ξένα μέσα, ούτε για το τραγούδι αναφέροντας: “Είναι ένα εξωπραγματικό ντοκιμαντέρ με τη δουλειά ενός εξωπραγματικού άνδρα, που έβαλε όχι μόνο το μυαλό, αλλά και το σώμα του στο δρόμο πολλών αδικιών. Με κάθε βαρύτητα, ο τύπος με “έλιωσε”! Σε αυτό το τραγούδι κάνω τον Θεό κι ο Sean τον Αδάμ, εξηγώντας πως δεν ήμουν εγώ, όχι η Εύα, που μας έδιωξε από την Εδέμ… ή κάτι τέτοιο”.

Bono & Linda Perry – Eden (To Find Love) (from “Citizen Penn” O.S.T.)

Back To Top