skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Busta Rhymes feat. Kendrick Lamar – Look Over Your Shoulder

Ο Kendrick Lamar συμμετέχει στο νέο single του Busta Rhymes για το τραγούδι “Look Over Your Shoulder”, στο οποίο περιλαμβάνονται samples από το “I’ll Be There” των Jackson 5!

Τίτλος τραγουδιού: “Look Over Your Shoulder”

Καλλιτέχνης: Busta Rhymes feat. Kendrick Lamar

Μουσική / Στίχοι: Berry Gordy, Bob West, Willie Hutch, Michael Jackson, Chris Rock, Hal Davis, The Corporation, Kendrick Lamar, Busta Rhymes

Εταιρεία: The Conglomerate Entertainment

Από το LP: “Extinction Level Event 2: The Wrath of God”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 30 Οκτωβρίου 2020

Art-Cover:

Ένα τραγούδι που δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2016, όπως λέγεται, είδε το φως της δημοσιότητας 4,5 χρόνια μετά από τον Busta Rhymes. Ο λόγος γίνεται για το “Look Over Your Shoulder”, η προώθηση του οποίου ξεκίνησε το 2017 μέσω ενός teaser. Τελικά, η ανεπίσημη κυκλοφορία του πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου του 2018 και η επίσημη στις 29 Οκτωβρίου της χρονιάς που διανύουμε.

Στο πλευρό του Αμερικανού rapper συναντάμε τον Kendrick Lamar και μαζί ερμηνεύουν σε R&B και hip-hop ρυθμό. Άξια αναφοράς είναι τα samples που περιλαμβάνονται στο εν λόγω single από το τραγούδι των Jackson 5, “I’ll Be There”. Το τραγούδι συνοδεύτηκε από ένα lyric video με τα πρόσωπα των μικρών Jackson 5 να συνοδεύονται από τους στίχους του τραγουδιού. Μέσα σε λιγότερο από τρία 24ωρα το τραγούδι ξεπέρασε το ένα εκατ. σε θεάσεις μόνο στο YouTube.

Το “Look Over Your Shoulder” περιλαμβάνεται στην τελευταία και δέκατη, ολοκληρωμένη, δισκογραφική δουλειά του Busta Rhymes, με τίτλο “Extinction Level Event 2: The Wrath of God”. Μέσω των Conglomerate και Empire Records το φως της δημοσιότητας είδαν 22 συνολικά τραγούδια.

Busta Rhymes feat. Kendrick Lamar - Look Over Your Shoulder

Back To Top