skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Camilo, Shakira & Pedro Capó – Tutu (Remix)

Η Shakira συμμετέχει στο ολοκαίνουριο remix της επιτυχίας “Tutu” από τους Camilo και Pedro Capó!

Τίτλος τραγουδιού“Tutu (Remix)”

Καλλιτέχνης: Camilo, Shakira & Pedro Capó

Μουσική / Στίχοι: Richi López, Camilo (Col), Shakira, Jon Leone

Εταιρεία: Sony Music Latin/Hecho A Mano Music

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

Σε μια εποχή που η urban μουσική είναι “βασίλισσα”, οι πιο επιτυχημένοι τραγουδιστές και τραγουδοποιοί της pop είναι οι πιο προσαρμόσιμοι στις νέες τάσεις της μόδας. Το φετινό καλοκαίρι, ο συνθέτης Camilo Echeverry, ο οποίος είναι υποψήφιος για Latin Grammy, συνεργάστηκε με τον συνυποψήφιο του από το Πουέρτο Ρίκο, Pedro Capó, στο “Tutu”: ένα δελεαστικό τραγούδι αγάπης. Τώρα, αφού έχει συγκεντρώσει πάνω από 175 εκατομμύρια views στο YouTube, το “Tutu” είναι έτοιμο να συνεχίσει την επιτυχημένη του πορεία με ένα ξαφνικό ανασχηματισμό πρώτης τάξης- με συμπρωταγωνίστρια την Κολομβιανή super-star Shakira .

“Είναι σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα”, δήλωσε ο Echeverry για τη συνεργασία του με τη Shakira. “Προσπάθησα να είμαι όσο πιο επαγγελματίας μπορούσα, αλλά αποτύγχανα όλη την ώρα. Η πρώτη κασέτα που είχα στη ζωή μου ήταν το “¿Donde Están Los Ladrones?” της Shakira”.

Την περασμένη εβδομάδα, η Shakira δημοσίευσε ένα video που τραγουδάει το “Tutu” στο Instagram – “Δεν μπορώ να βγάλω αυτό το τραγούδι από το κεφάλι μου!” Έγραψε – στη συνέχεια μίλησε προσωπικά στον Echeverry, ζητώντας του να συμμετέχει στο τραγούδι. Η Shakira προσδίδει στο remix ένα ευχάριστο, θηλυκό άγγιγμα, και επεξεργάζεται τους στίχους του Echeverry με μεγάλη προσοχή. Τρεις δεν είναι ένα πλήθος, αλλά είναι σίγουρα μια γιορτή για την τελευταία επανέκδοση του “Tutu”.

Camilo, Shakira & Pedro Capó - Tutu (Remix)

Back To Top