skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Cash Cash & Andy Grammer – I Found You

To ηλεκτρονικό trio Cash Cash ενώνει τις δυνάμεις του με τον Andy Grammer στο καινούργιο single τους “I Found You”!

Τίτλος τραγουδιού“I Found You

Καλλιτέχνης: Cash Cash & Andy Grammer

Μουσική / Στίχοι: Andy Grammer, Cash Cash

Εταιρεία: Big Beat Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία επανακυκλοφορίας single: 28 Φεβρουαρίου 2020

Art-Cover:

Οι Cash Cash αποτελούνται από τους αδελφούς Jean Paul και Alex Makhlouf, καθώς και τον φιλόδοξο φίλο τους Samuel Frisch. Μαζί, οι τρεις DJ, παραγωγοί και multi-instrumentalists ηχογραφούν, συνθέτουν και κάνουν remix τόσο σε δικό τους υλικό όσο και σε άλλων μεγάλων ερμηνευτών παγκοσμίως. Τα τελευταία χρόνια, έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία με πλήθος από singles τους, όπως το τραγούδι “Finest Hour” (feat. Abir) που έχει πιστοποιηθεί από την RIAA χρυσό και τη συνεργασία τους με την P!nk το 2019 με τίτλο “Can We Pretend”.

Τώρα το EDM trio επανέρχεται με μια ακόμα λαμπερή συνεργασία καθώς στο τελευταίο τους single με τίτλο “I Found You” τα φωνητικά έχει αναλάβει ο ανερχόμενος Βρετανός τραγουδοποιός Andy Grammer. H original version του “I Found You” είχε κυκλοφορήσει με το τελευταίο studio album του Grammer, “Naive”.

Η νέα έκδοση του τραγουδιού είναι αρκετά πιο χορευτική, όπως είναι αναμενόμενο, που παίρνει το πρωτότυπο σε άγνωστο έδαφος, συνδυάζοντας την up-tempo ηλεκτρονική παραγωγή του trio με ένα pop edge που μπορεί να ξεσηκώσει τον ακροατή από την πρώτη νότα.

Cash Cash & Andy Grammer - I Found You

Back To Top