skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Cash Cash feat. Conor Maynard – All My Love

Μια καλοκαιρινή, dance- pop συνεργασία ανάμεσα στους Cash Cash και τον Conor Maynard!

Τίτλος τραγουδιού: “All My Love”

Καλλιτέχνης: Cash Cash feat. Conor Maynard

Μουσική / Στίχοι: Samuel Frisch, Alexander Makhlouf & Jean Paul Makhlouf

Από το album: –

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 7 Ιουλίου 2017

Art-Cover:

To dance-pop μουσικό τρίο των Cash Cash, που αποτελείται από τους αδερφούς Jean Paul Makhloyf, Alexander Luke Makhlouf και τον Samuel Warren Frisch συνεργάστηκε με τον Βρετανό, pop star και Youtuber, Conor Maynard για το καλοκαιρινό single “All My Love”.

Οι Cash Cash έχουν γίνει γνωστοί τόσο από την δισκογραφία τους, καθώς μετρούν τέσσερα studio album μέχρι και σήμερα – με πιο πρόσφατο το “Blood Sweat & 3 Years” του 2016– όσο και μέσα από τα επίσημα remix που έχουν δημιουργήσει για καλλιτέχνες, όπως είναι οι Katy Perry, ο Bruno Mars, η Kelly Clarkson και το μουσικό ντουέτο Krewella. Από την άλλη, ο Conor Maynard ξεκίνησε από ένα διαφορετικό δρόμο, που είναι αρκετά διαδεδομένος στις μέρες μας, αυτόν του Youtube. Hχογραφούσε covers τραγουδιών και τα μοιραζόταν μέσω της πλατφόρμας του Youtube. Χάρη στην επιτυχία που γνώρισε μέσω αυτής της διαδικασίας, κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2016 το album “Covers”, που περιλάμβανε… τι άλλο, παρά διασκευές original τραγουδιών.

Στις 7 Ιουλίου οι Cash Cash κυκλοφόρησαν το single “All My Love”, με τη συνοδεία ενός επίσημου, lyric video. Πρόκειται για ένα ρυθμικό dance-pop, ερωτικό τραγούδι, το οποίο γράφτηκε από τους ίδιους και ερμηνεύει ο Conor Maynard. Είναι η δεύτερη συνεργασία των Cash Cash μέσα στους τελευταίους μήνες, αφού στις αρχές του Μαρτίου είχαν κυκλοφορήσει το τραγούδι “Matches” σε συνεργασία με την Rozes.

Οι Cash Cash χαρακτήρισαν την συνεργασία τους με τον Conor Maynard ως «μια πολύ φυσική συνεργασία». «Είναι από αυτούς τους τραγουδιστές που μπορούν απλά να το «ρίξουν» μια πρώτη φορά και να το κάνουν να ακούγεται ολοκληρωμένο» εξηγούν. «Το συναίσθημα στην φωνή του, πραγματικά ανέδειξε το τραγούδι και μας προκάλεσε ανατριχίλα όταν το πρωτοακούσαμε.»

Cash Cash feat. Conor Maynard – All My Love

Back To Top