skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Cover | Kristin Chenoweth feat. Dolly Parton – I Will Always Love You

H Dolly Parton επαν-εκτελεί την θρυλική επιτυχία της “I Will Always Love You” μαζί με την Kristin Chenoweth!

Τίτλος τραγουδιού“I Will Always Love You”

Καλλιτέχνης: Kristin Chenoweth feat. Dolly Parton

Μουσική / Στίχοι: Dolly Parton

Πρώτη Εκτέλεση: Dolly Parton (1974)

Εταιρεία: Concord Records

Από το LP: “For the Girls”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 27 Σεπτεμβρίου 2019

Art-Cover:

Είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα τραγούδια όλων των εποχών καθώς όταν το διασκεύασε η Whitney Houston το 1992 για τις ανάγκες της ταινίας “The Bodyguard” κυριάρχησε κυριολεκτικά σε κάθε είδους chart του πλανήτη. Αρκετοί έμαθαν αργότερα πως πρόκειται για μια διασκευή στο “I Will Always Love You” που έγραψε και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η Dolly Parton το 1973με το album της “Jolene”.

Το θρυλικό αυτό τραγούδι επανέρχεται τώρα μέσα από μια ακόμα διασκευή του που ηχογράφησε η διάσημη ηθοποιός και τραγουδοποιός, Kristin Chenoweth για το νέο της album “For the Girls” το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου. “Το “I Will Always Love You” είναι ένα τραγούδι που αγαπώ από τότε που ήμουν παιδί. Σκεφτόμουν, «Μια μέρα θα τραγουδήσω αυτό το τραγούδι». Που να ήξερα τότε ότι τελικά θα έπρεπε να το τραγουδήσω με την ίδια την βασίλισσα”, δήλωσε σχετικά η Chenoweth.

Στο album θα υπάρχουν επίσης συμμετοχές από άλλες μεγάλες ντίβες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως: Ariana Grande, Jennifer Hudson και Reba McEntire, μερικές από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της στο κόσμο” όπως της χαρακτήρισε η Chenoweth σε συνέντευξη της!

Kristin Chenoweth feat. Dolly Parton - I Will Always Love You

Back To Top