skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | David Guetta feat. Anne–Marie – Don’t Leave Me Alone

Το νέο τραγούδι του David Guetta σε συνεργασία με την Anne-Marie μόλις κυκλοφόρησε!

Τίτλος τραγουδιού“Don’t Leave Me Alone”

Καλλιτέχνης: David Guetta feat. Anne-Marie

Μουσική / Στίχοι: Sarah Aarons, Noonie Bao, LotusIV & David Guetta

Εταιαρεία: Warner Music

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 27 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Ο David Guetta είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους και αγαπητούς deejays και hitmakers της τελευταίας δεκαετίας, με κάθε ένα τραγούδι του να γίνεται επιτυχία. Το τελευταίο του hit, που κατάφερε να βρίσκεται σε υψηλές θέσεις των charts, αλλά και στα playlists των ραδιοφωνικών σταθμών, είναι το “Flames” με τη συμμετοχή της Sia, οι οποίοι συνεργάζονται για πολλοστή φορά.

Καθώς βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού, ο Guetta αποφασίζει να επιστρέψει με ολοκαίνουριο single. Αυτή τη φορά ο διάσημος deejay συνεργάζεται με την Anne-Marie για το νέο τους τραγούδι, με τίτλο “Don’t Leave Me Alone”. Το εν λόγω single κυκλοφόρησε παγκοσμίως στις 27 Ιουλίου διαδικτυακά και ήδη έχει αγαπηθεί από το ευρύ κοινό.

Το “Don’t Leave Me Alone” ουσιαστικά εκφράζει όλα εκείνα τα συναισθήματα όταν ο/η αγαπημένος/η φεύγει από την πόρτα του σπιτιού. Το single είναι ένα pop/dance τραγούδι, αλλά στα κουπλέ του έχει μια πιο χαλαρή νότα σε αντίθεση με το ρεφρέν. Θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι το “Don’t Leave Me Alone” είναι ένα πάντρεμα του “Flames” του Guetta και του “FRIENDS” του Marshmello και της Anne-Marie.

David Guetta feat. Anne-Marie - Don’t Leave Me Alone

Back To Top