skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Davide Van De Sfroos feat. Zucchero – Oh Lord, Vaarda Gio

Ο Davide Van De Sfroos συνεργάζεται με τον Zucchero και παρουσιάζουν το “Oh Lord, Vaarda Gio”!

Τίτλος τραγουδιού: “Oh Lord, Vaarda Gio

Καλλιτέχνης: Davide Van De Sfroos feat. Zucchero

Μουσική / Στίχοι: Davide Van De Sfroos

Εταιρεία: MyNina S.r.l./BMG Rights

Από το LP: “Maader Folk”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 2 Σεπτεμβρίου 2021

Art-Cover:

Tο νέο single του Davide Van De Sfroos (Davide Enrico Bernasconi) σε συνεργασία με τον Zucchero (Adelmo Fornaciari) είναι μια προσευχή, μια επίκληση στον Θεό. Από τη συνάντηση των δύο Ιταλών τροβαδιύρων προέκυψε το “Oh Lord, Vaarda Gio”, το οποίο κυκλοφόρησε τόσο στο ραδιόφωνο όσο και ψηφιακά μέσω όλων των γνωστών πλατφορμών στις 3 Σεπτεμβρίου. Με το γεμάτο και ιερό του gospel, η μπαλάντα γράφτηκε ως επίκληση για προστασία από όσους μας προσέχουν από εκεί ψηλά. Οι δύο καλλιτέχνες γίνονται έτσι εκπρόσωποι για εκείνους που εξακολουθούν να ελπίζουν στο παρόν και στο μέλλον, μέχρι να επέλθει μια ουσιαστική αλλαγή.

“Το “Oh Lord, Vaarda Gio” είναι ένα τραγούδι που περίμενε πολύ καιρό για να βγει από το συρτάρι, να ενορχηστρωθεί, να μελοποιηθεί και να ερμηνευτεί», εξηγεί ο Van De Sfroos. «Η στιγμή αυτή ήρθε κατά τη διάρκεια του lockdown, όταν όλοι χρειάστηκαν ένα αόριστα πνευματικό και μυστικιστικό τραγούδι περισσότερο από ποτέ. Δεδομένης της δομής του ρεφρέν, με αυτό το “Ω Κύριε, πες μου σε παρακαλώ”, ο Zucchero ήρθε αμέσως στο μυαλό. Και αυτός, όχι μόνο αποδέχτηκε (να συνεργαστούμε), έκανε ακόμα περισσότερα: τραγούδησε στη διάλεκτό του, κάτι που συνήθως δεν κάνει, δίνοντας στο τραγούδι πρωτοφανείς αποχρώσεις».

Αυτός ο έντονος ύμνος έρχεται μετά την κυκλοφορία του πιο ανάλαφρου single του Van De Sfroos, “Gli Spaesati” και ανοίγει το δρόμο για το επόμενο album του καλλιτέχνη από το Como. Σε παραγωγή του Taketo Goahara, το τραγούδι είναι στην πραγματικότητα μέρος του “Maader Folk”, το επόμενο album του που θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου από την BMG / MyNina.

Davide Van De Sfroos feat. Zucchero - Oh Lord, Vaarda Gio

Back To Top