skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | DJ Snake, Ozuna, Megan Thee Stallion, LISA of BLACKPINK – SG

To “SG”, η all-star συνεργασία των DJ Snake, Ozuna, Megan Thee Stallion και LISA των BLACKPINK, είναι εδώ!

Τίτλος τραγουδιού: “SG

Καλλιτέχνης: DJ Snake, Ozuna, Megan Thee Stallion, LISA of BLACKPINK

Μουσική / Στίχοι: Teddy Park, DJ Snake, Major Seven, Nicholas Audino, Megan Thee Stallion, LISA, Lewis Hughes, Ozuna, Yampi, J.Lauryn, Dizzycleanface

Σκηνοθεσία: Colin Tilley

Εταιρεία: DJ Snake Productions/Interscope Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Οκτωβρίου 2021

Art-Cover:

Αν σας ζητούσαν να ονομάσετε τα πιο επιτυχημένα καλλιτεχνικά ονόματα από τη Γαλλία, το Πουέρτο Ρίκο, τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Νότια Κορέα, τότε σίγουρα ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα σκεφτόσασταν θα ήταν σίγουρα και εκείνα των DJ Sanke, Ozuna, Megan Thee Stallion και Lisa (του δημοφιλούς girl-band, BLACKPINK), αντίστοιχα.

Αν σας λέγαμε τώρα πως αυτό το ετερογενές μουσικό σχήμα ενώθηκε για τις ανάγκες ενός ολοκαίνουριου τραγουδιού, τι θα περιμένατε; Το “SG” είναι μια πααγωγή των DJ Snake και Yampi, που έχει σκοπό να μας ξεσηκώσει σε τέτοιο βαθμό που οι μονοψήφιες θέσεις των charts είναι αναπόφευκτες -κυρίως αν αναλογιστεί κανείς τις τεράστιες fanbases των τεσσάρων καλλιτεχνών-.

Το τραγούδι συνοδεύεται από το επίσημο music video του που σκηνοθέτησε ο Colin Tilley (Rihanna, Chance the Rapper, Britney Spears, Justin Bieber, Enrique Iglesias, J. Balvin κ.α.). Σε αυτό ο DJ Snake και ο Ozuna εμφανίζονται ανάμεσα σε όμορφα κορίτσια που χορεύουν στην άκρη ενός γιοτ με εμφανίσεις εμπνευσμένες από το Carnaval και μπικίνι. Η Megan παρουσιάζει τον δικό της χορό, δίνοντας στην κάμερα μια προκλητική ματιά ενώ κάνει twerking πάνω από ένα υδάτινο σώμα. Η LISA κοιτάζει την κάμερα ενώ είναι ντυμένη όπως ένα showgirl.

DJ Snake, Ozuna, Megan Thee Stallion, LISA of BLACKPINK - SG

Back To Top