skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Ellie Goulding & Lauv – Slow Grenade

Η Ellie Goulding και ο Lauv παρουσιάζουν την συνεργασία τους για το τραγούδι “Slow Grenade”! 

Τίτλος τραγουδιού“Slow Grenade”

Καλλιτέχνης: Ellie Goulding & Lauv

Μουσική/Στίχοι: Ellie Goulding, Oscar Gorres, Joe Kearns, Brett McLaughlin, Ari Leff

Εταιρεία: Polydor Records/UMG

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 30 Ιουνίου 2020

Art-Cover:

Η Ellie Goulding κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι με τίτλο, «Slow Grenade», το οποίο είναι σε συνεργασία με τον πολυ-πλατινένιο τραγουδιστή και παραγωγό, Lauv. Το νέο τραγούδι είναι το πιο πρόσφατο δείγμα που μας παρουσιάζει από το επερχόμενο διπλό album της “Brightest Blue”, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Polydor στις 17 Ιουλίου.

Τόσο η Goulding όσο και ο Lauv μοιράζονται το ίδιο πάθος για την υπεράσπιση της ψυχικής υγείας, χρησιμοποιώντας συχνά τις πλατφόρμες και τις σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του για να ευαισθητοποιήσουν το κοινό τους σχετικά με το άγχος και την κατάθλιψη. Η Goulding είναι γνωστό ότι μιλά ειλικρινά για θέματα ψυχικής υγείας και έχει συμμετάσχει σε αρκετές πρωτοβουλίες της μουσικής βιομηχανίας για την αντιμετώπιση αντίστοιχων κρίσεων στους νέους, συμπεριλαμβανομένης της επιτροπής συνεδρίων AMP London που διοργανώθηκε από την Annie Mac τον Μάρτιο του 2020.

Το τραγούδι ακολουθεί τις κυκλοφορίες των προηγούμενων singles της “Power” και τη συνεργασία της με τους blackbear, “Worry About Me”.

Ellie Goulding & Lauv - Slow Grenade

Back To Top