skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Enrique Iglesias & Miranda Lambert – Space in My Heart

Ο Enrique Iglesias κι η Miranda Lambert παρουσιάζουν το νέο τραγούδι “Space in My Heart” από το επερχόμενο και τελευταίο album του Ισπανού καλλιτέχνη!

Τίτλος τραγουδιού: “Space in My Heart”

Καλλιτέχνης: Enrique Iglesias & Miranda Lambert

Μουσική / Στίχοι: Carlos Paucar, Enrique Iglesias, Nolan Lambroza, Ross Golan, Simon Wilcox

Εταιρεία: Sony Music Latin

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Φεβρουαρίου 2024

Art-Cover:

Ο Enrique Iglesias επισκέπτεται ξανά το single του 2022 “Espacio en tu Corazón”, αλλά αυτή τη φορά το κυκλοφορεί στα αγγλικά ως ντουέτο με τη Miranda Lambert. Στις 22 Φεβρουαρίου, ο Ισπανός star καλωσόρισε την τραγουδίστρια στον pop κόσμο του με το “Space in My Heart”, το οποίο θέλει τους δύο μουσικούς να τραγουδούν για έναν μελλοντικό έρωτα.

Το τραγούδι είναι μια αγγλόφωνη αναπαράσταση της μπαλάντας του Iglesias πριν από δύο χρόνια. Η ισπανική εκδοχή παρουσιάζει τον Iglesias να τραγουδά για έναν έρωτα που ξέφυγε. Το single πρόκειται να παρουσιαστεί στο επερχόμενο album του Iglesias “Final (Vol.2)”, το οποίο αναμένεται να είναι το τελευταίο του album. Είπε στο Today τον Νοέμβριο ότι το album είχε “τελειώσει εντελώς” και ότι δούλευε στο έργο για “αρκετά χρόνια”. “Και για μένα, ήταν πάντα όπως είπα, το τελευταίο μου album… αυτό είναι”, είπε στο Today. “Δεν νομίζω – όχι, ξέρω, δεν θα κάνω άλλα albums”.

Το “Space in My Heart” ακολουθεί τη συνεργασία του Iglesias με τον Yotuel στο “Fría”, το οποίο κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα. Πέρυσι, συνεργάστηκε με τη María Becerra στο “Así Es La Vida”. Ο Iglesias κυκλοφόρησε το πρώτο μέρος του “Final” το 2021, με μερικές από τις πιο πρόσφατες επιτυχίες του, όπως το “El Baño” με τον Bad Bunny, το “Subeme La Radio” με τους Zion και τον Lennox και το “Duele El Corazón” με τον Wisin.

Enrique Iglesias & Miranda Lambert - Space in My Heart

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top