skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Equal feat. Gyptian – Contact High

Μία τροπική μουσική δημιουργία παρουσιάζουν οι Equal και Gyptian, με τίτλο “Contact High”!

Τίτλος τραγουδιού“Contact High”

Καλλιτέχνης: Equal feat. Gyptian

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 15 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Η περίοδος των Χριστουγέννων πέρασε, για τον Elliot Heller όμως είχε απομακρυνθεί από λίγο νωρίτερα, καθώς στις 15 Δεκεμβρίου είπε να πάει κόντρα στο “Jingle Bells” και να μας βάλει όλους σε καλοκαιρινή διάθεση. Για τον λόγο αυτό έκανε πράξη την σκέψη του και κυκλοφόρησε το single “Contact High”, παίρνοντας στο πλευρό του το είδωλο της reggae – dancehall μουσικής σκηνής, Gyptian.

Ο Elliot Heller, λοιπόν, γνωστός στο ευρύ κοινό και τη μουσική βιομηχανία με το καλλιτεχνικό του όνομα Equal βάζει reggae και dancehall ηχοχρώματα, μαζί με την φωνή του στο “Contact High”. Ο Gyptian τον συνοδεύει και το αποτέλεσμα καταλήγει σε μία tropical μουσική δημιουργία έτοιμη για να τοποθετηθεί στις καλοκαιρινές playlists.

Ο Equal φαίνεται πως αποτελεί ένα ανερχόμενο ταλέντο της μουσικής βιομηχανίας, καθώς από ό,τι φαίνεται το ταλέντο του στην μουσική πηγάζει από την ψυχή του κι ενώ η πορεία του στην αρχή έδειχνε να τον ορίζει για drummer, ο ίδιος επέλεξε να λοξοδρομήσει και να ακολουθήσει καριέρα μουσικού παραγωγού.

Ονόματα όπως οι Gary Jules, Sekiden και τέλος ο Gyptian έχουν εμπιστευτεί τον Equal για τις δημιουργίες του, αλλά και τις επί σκηνής εμφανίσεις του, καθιστώντας τον έναν επιτυχημένο, ανερχόμενο καλλιτέχνη.

Equal feat. Gyptian – Contact High

Back To Top