skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Frank Walker feat. Emily Warren – Piano

Μία σύνθεση βασισμένη σε ‘πιάνο’ μοιράστηκαν με το κοινό οι Frank Walker κι Emily Warren!

Τίτλος τραγουδιού: “Piano”

Καλλιτέχνης: Frank Walker feat. Emily Warren

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 13 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Το πιάνο από μόνο του αποτελεί ένα επιβλητικό όργανο, ενώ η μελωδία του μπορεί να σε ταξιδέψει σε άγνωστα λημέρια. Πολλοί το επιλέγουν ως μοναδικό ηχητικό υπόβαθρο για τις ερμηνείες τους, ενώ άλλοι βασίζουν ολόκληρες δημιουργίες επάνω του. Έτσι και ο Frank Walker, ο μουσικός παραγωγός από την Aurora του Ontario επέλεξε το “Piano” ως το επόμενο single του, με το οποίο θα παρουσιαστεί ξανά μπροστά στο κοινό του.

Το “Piano” αποτελεί μία εύρυθμη δημιουργία, η επίγευση της οποίας είναι μερική μελαγχολία για τον φυγή του άλλου μισού της Emily Warren. Η Warren προσφέρει απλόχερα τα φωνητικά της στην εν λόγω δημιουργία, ενώ φροντίζει να μην ξεφύγει στο ελάχιστο από την πεπατημένη, εμπορική διαδρομή των περισσότερων καλλιτεχνών.

Τον Μάρτιο της χρονιάς που διανύουμε, ο 25χρονος ασπαστής της ηλεκτρονικής μουσικής συστήθηκε με το κοινό μέσα από το debut EP του, “24”. Το “Piano”, λοιπόν, σηματοδοτεί τη μετάβαση του Walker σε μία πιο ώριμη φάση και με περισσότερη εμπειρία στην πλάτη του να αναζητά τις μουσικές βάσεις του, οι οποίες δεν φαίνεται να παρεκκλίνουν από την electro – pop σκηνή.

Frank Walker feat. Emily Warren - Piano

Back To Top