skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | French Montana feat. Drake – No Stylist

Ο Drake και ο French Montana συνεργάζονται γι’άλλη μια φορά.

Τίτλος τραγουδιού“No Stylist”

Καλλιτέχνης: French Montana feat. Drake

Μουσική / Στίχοι: Norman Landsberg, London On Da Track, Leslie Weistein, John Elis Ventura, Hector Chaparro, A1 Bentley, Felix Pappalardi, Christopher Dotson, Hitmaka, Drake & French Montana

Εταιρεία: Sony Music Entertainment, Feelgood Records

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 20 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ο French Montana είναι ένας από τους πιο επίκαιρους και mainstream καλλιτέχνες, που βρίσκεται σε αρκετά τραγούδια άλλων συναδέλφων του. Αυτό συμβαίνει διότι γνωρίζει πότε και με ποιον θα κάνει συνεργασία, όπως είναι η τελευταία του με τον Liam Payne για το “First Time”. Αυτή τη φορά, ο γνωστός rapper επιστρέφει και αυτή τη φορά για δικό του λογαριασμό.

Έτσι λοιπόν, στα τέλη Σεπτεμβρίου ήρθε η στιγμή να μας παρουσιάσει το δικό του δημιούργημα. Ο τίτλος αυτού είναι “No Stylist” και κυκλοφόρησε επίσημα στις 20 του μηνός παγκοσμίως σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και streaming εφαρμογές. Το εν λόγω τραγούδι είναι ένα ντουέτο με τον Κροίσο της mainstream μουσικής, που ακούει στο όνομα Drake. Οι δυο τους δεν συνεργάζονται για πρώτη φορά, καθώς στο παρελθόν έχουν υπάρξει διάφορες κοινοπραξίες, με μεγάλη επιτυχία.

Όπως λέγεται, το νέο single του “French Montana” είναι το sequel του “No Shopping” που κυκλοφόρησε το 2016, πάλι με τα συμμετοχή του Drake. Στην αρχή ο French Montana κοινοποίησε τον τίτλο στο Twitter και παρουσίασε ένα δείγμα στο νυχτερινό club “Tao DownTown”. Όσον αφορά το τραγούδι είναι επηρεασμένο από το “Long Red” του συγκροτήματος Mountain – αφού έχουν χρησιμοποιηθεί samples – αλλά και το artwork θυμίζει έντονα το “The Fresh Prince of Bel-Air”.

French Montana feat. Drake – No Stylist

Back To Top