skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | girl in red & Sabrina Carpenter – You Need Me Now?

Η girl in red κι η Sabrina Carpenter ένωσαν τις δυνάμεις τους για το νέο single “You Need Me Now?”!

Τίτλος τραγουδιού: “You Need Me Now?”

Καλλιτέχνης: girl in red & Sabrina Carpenter

Μουσική / Στίχοι: Marie Ulven, Matias Tellez, Sabrina Carpenter

Εταιρεία: Columbia

Από το LP: “I’m Doing It Again Baby!”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Μαρτίου 2024

Art-Cover:

Δύο από τα opening acts της περιοδείας “Eras” της Taylor Swift ενώνουν τις δυνάμεις τους στο “You Need Me Now?”, το νέο single από την girl in red και τη Sabrina Carpenter που πρόκειται να εμφανιστεί στο επερχόμενο album της πρώτης “I’m Doing It Again Baby”.

Στο uptempo, με rock pop τραγούδι που κυκλοφόρησε την Παρασκευή (22 Μαρτίου), η 25χρονη καλλιτέχνιδα – γεννημένη Marie Ulven – θρηνεί για έναν πρώην που την επηρεάζει συνεχώς.

Η Νορβηγίδα τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και η Carpenter συνδέονται μέσω των αντίστοιχων χρόνων στο παγκόσμιο ταξίδι της Swift, Eras, το οποίο ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2023. Η Girl in Red ενώθηκε με την pop star τον Ιούνιο για παραστάσεις στο Σικάγο, το Ντιτρόιτ, το Πίτσμπουργκ και τη Μινεάπολη, ενώ η τραγουδίστρια του “Feather” υποστήριξε για τα μέρη της περιοδείας στη Λατινική Αμερική, την Αυστραλία και τη Σιγκαπούρη.

Το τελευταίο album της Carpenter “Emails I Can’t Send” έφτασε το καλοκαίρι του 2022, κάνοντας το ντεμπούτο του στο Νο.23 του Billboard 200 τον Ιούλιο. Το ντεμπούτο album της Ulven “If I Could Make It Go Quiet” έφτασε στο Νο. 67 του chart το 2021.

girl in red & Sabrina Carpenter - You Need Me Now?

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top