skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Hamrahlíð Choir & Björk – Sonnets

Η Björk συνεργάζεται με την Ισλανδική χορωδία Hamrahlíð Choir για μια νέα εκτέλεση του τραγουδιού της “Sonnets”!

Τίτλος τραγουδιού: “Sonnets”

Καλλιτέχνης: Hamrahlíð Choir & Björk 

Μουσική / Στίχοι: Björk, E. E. Cummings

Εταιρεία: One Little Independent Records

Από το LP: “Come and be Joyful”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 30 Νοεμβρίου 2020

Art-Cover:

Η Ισλανδική χορωδία Hamrahlíð κυκλοφόρησε το νέο της single «Sonnets», που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εκκεντρική ντίβα της χώρας τους, Björk για το επερχόμενο album τους, “Come and Be Joyful”.

Το τραγούδι είναι ερμηνευμένο εξ ολοκλήρου acappella από τη χορωδία και πρωτοπαρουσιάστηκε ως μέρος του show της Björk, “Cornucopia” στο The Shed της Νέας Υόρκης πέρυσι. Την πρωτότυπη εκτέλεση του συνέθεσε η Björk η οποία βασίστηκε σε ένα ποίημα του e.e. cummings. Η ίδια ήταν μέλος της ισλανδικής χορωδίας ως έφηβη και προσάρμοσε το τραγούδι αυτό από το album της “Medulla”, καθώς και το «Cosmogony» από το album της “Biophilia” αποκλειστικά για την συγκεκριμένη παράσταση. Η The Hamrahlíð Choir συμμετείχε επίσης στο album της “Utopia” του 2017 και οι 52 χορωδοί την συνόδευσαν σε κάθε ζωντανή εμφάνιση της περιοδείας της “Cornucopia” το 2019.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η χορωδία κυκλοφόρησε και μια ακόμα συνεργασία με την Björk στο τραγούδι «Cosmogony» ως single. Και οι δύο αυτές εκτελέσεις θα συμπεριληφθούν στο “Come and Be Joyful” που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου, μαζί με παραδοσιακά folk τραγούδια της Ισλανδίας.

Hamrahlíð Choir & Björk - Cosmogony

Back To Top