skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | iann dior feat. Machine Gun Kelly & Travis Barker – thought it was

Ο Iann Dior συνεργάστηκε με τον Machine Gun Kelly και τον Travis Barker στο νέο του single “Thought It Was”.

Τίτλος τραγουδιού“thought it was

Καλλιτέχνης: iann dior feat. Machine Gun Kelly & Travis Barker

Μουσική / Στίχοι: Dan Wilson, Kyle Reynolds, Joe Pepe, Nick Cozine, Omer Fedi, Travis Barker, iann dior

Εταιρεία: 10K Projects

Από το LP: “on to better things”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Ιανουαρίου 2022

Art-Cover:

Ο τραγουδιστής του smash-hit “Emotions” χρησιμοποιεί samples από το κλασικό “Closing Time” της Semisonic της δεκαετίας του ’90 στη mid-tempo μπαλάντα, “ζωγραφίζοντας” με τους στίχους του μια ερημική εικόνα στους Hollywood Hills καθώς το παιχνίδι της δόξας αρχίζει να τον αφήνει αδιάφορο.

Το τραγούδι πρόκειται να συμπεριληφθεί στην επερχόμενη δεύτερη, ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά του Dior, “On to Better Things”, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιανουαρίου μέσω της 10K Projects. Για να συμπέσει με την κυκλοφορία, ο 22χρονος Michael Ian Olmo αποκάλυψε επίσης το tracklist με τα 15 τραγούδια του album.

«Ανυπομονώ να κυκλοφορήσει. Πείτε μου για ποιο τραγούδι είστε περισσότερο ενθουσιασμένοι», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Instagram, αποκαλύπτοντας τη tracklist, η οποία περιλαμβάνει επίσης το single «V12» που κυκλοφόρησε στο παρελθόν με τον Lil Uzi Vert, καθώς και δύο επιπλέον συνεργασίες με τον Barker («Obvious» και «Hopeless Romantic”).

Το ντεμπούτο album του Dior, “Industry Plant”, το προηγούμενο διάστημα πέρασε δύο εβδομάδες στο Billboard 200 μετά την κυκλοφορία του τον Νοέμβριο του 2019, φτάνοντας στο Νο.44.

Από τότε, ωστόσο, σημείωσε μια Νο.1 επιτυχία με το “Mood” του 2020 μαζί με το 24kGoldn, το οποίο έμεινε οκτώ εβδομάδες στην κορυφή των Hot 100 και παραμένει η μοναδική του συμμετοχή στο chart μέχρι σήμερα.

iann dior feat. Machine Gun Kelly & Travis Barker - thought it was

Back To Top