skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | ILLENIUM & JVKE – With All My Heart

Ο ILLENIUM κι ο JVKE κυκλοφόρησαν τη νέα τους συνεργασία “With All My Heart”!

Τίτλος τραγουδιού“With All My Heart

Καλλιτέχνης: ILLENIUM & JVKE

Μουσική / Στίχοι: Gregory Aldae Hein, Jake Lawson, Jason Evigan, Nicholas Miller, Rami Yacoub, Zac Lawson

Εταιρεία: Warner Records

Από το LP: “ILLENIUM”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Μαρτίου 2023

Art-Cover:

Το πέμπτο studio album του ILLENIUM, “ILLENIUM”, θα κυκλοφορήσει σε λιγότερο από ένα μήνα. Καθώς πλησιάζουμε στην επίσημη κυκλοφορία, δόθηκε στη δημοσιότητα το πέμπτο single, “With All My Heart” με τη συμμετοχή του JVKE. Επιβεβαίωσε επίσης στο Reddit ότι αυτό είναι το τελευταίο single πριν από το album. Συνολικά, το τραγούδι είναι αρκετά απλό και εύπεπτο, καθιστώντας το τέλειο για μετάδοση στο ραδιόφωνο.

“Αυτό το τραγούδι είναι για μένα ένα γλύκισμα για το αυτί”, λέει ο ILLENIUM. “Η φωνή του JVKE είναι απίστευτα δυνατή, οι στίχοι πραγματικά χτυπάνε και τα φωνητικά κομμάτια το κάνουν επικό και ζωντανό. Τόσο ενθουσιασμένος με το πώς έγινε αυτός ο δίσκος.”

Ο JVKE μοιράστηκε επίσης κάποιες σκέψεις για τη συνεργασία, δηλώνοντας: “Είμαι μεγάλος θαυμαστής του iIlenium. Όταν άπλωσε το χέρι και ζήτησε να κάνουμε μια ηχογράφηση μαζί, δεν μπορούσα να πω όχι. Ελπίζω να αρέσει στον κόσμο όσο κι εμένα”.

Το “With All My Heart” έρχεται μετά το πρόσφατο single “Insanity” του ILLENIUM. Πριν από αυτό, έφτασε στο #1 στο dance ραδιόφωνο των ΗΠΑ με το “All That Really Matters” με τη βοήθεια του Teddy Swims και κυκλοφόρησε το “Luv Me A Little” με τη Nina Nesbitt και το “From The Ashes” με τον Skylar Grey. Όλα τα τραγούδια θα περιλαμβάνονται στο επερχόμενο ομώνυμο album του ILLENIUM, που θα κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου.

ILLENIUM & JVKE - With All My Heart

Back To Top