skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Video Clip | J. Balvin feat. Michael Brun – Positivo

Ο J. Balvin μαζί με τον Michael Brun παρουσιάζουν το δικό τους ύμνο για το Παγκόσμιο Κύπελλο!

Τίτλος τραγουδιού“Positivo”

Καλλιτέχνης: J Balvin feat. Michael Brun

Μουσική / Στίχοι: J Balvin

Σκηνοθεσία: Fernando Lugo

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 29 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Το Παγκόσμιο Κύπελλο βρίσκεται πολύ κοντά και με αυτή την αφορμή πολλοί καλλιτέχνες γιορτάζουν από κάθε γωνιά του κόσμου, με κυκλοφορίες ολοκαίνουριων τραγουδιών. Η αμερικανική ισπανόφωνη εταιρεία τηλεμετάδοσης  Telemundo έχει πλέον κι αυτή τον δικό της σχετικό ύμνο, ο οποίος δημιουργήθηκε σε συνεργασία από τον Αϊτινό μουσικό παραγωγό Michael Brun και τον Κολομβιανό super star J Balvin.

Το τραγούδι ονομάζεται “Positivo”, και αν είσαι ήδη φίλος της μουσικής του Brun μπορεί να σου ακουστεί αρκετά γνωστό. Μουσικά, πατάει στο ρυθμό του ξεσηκωτικού τραγουδιού του “Bayo”, αλλά ο Balvin προσθέτει πρωτότυπους στίχους σε αυτή την έκδοση αντανακλώντας την άγρια και συνάμα ελπιδοφόρα ενέργεια που αισθάνονται οι φίλαθλοι σε όλο τον κόσμο. Επίσης χρησιμοποίησε τους ήχους της vuvuzela, οι οποίοι είναι συνυφασμένοι πλέον με το Παγκόσμιο Κύπελλο έτσι κι αλλιώς.

Το “Positivo” κυκλοφορεί από την UMG Recordings, ενώ συνοδεύεται κι από ένα ολοκαίνουριο video clip που έκανε πρόσφατα πρεμιέρα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Fernando Lugo. Φίλαθλοι πλαισιώνουν τον J Balvin με πολύχρωμες σημαίες, καπνούς και μουσικά όργανα ενώ ο ξέφρενος χορός αλλά και τα ποδοσφαιρικά κόλπα συμπληρώνουν το οπτικοακουστικό αυτό αποτέλεσμα!

J Balvin feat. Michael Brun - Positivo

Back To Top