skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Jax Jones feat. Robbie G – Forever

Ο Jax Jones ένωσε τις δυνάμεις τους με τον Robbie G και κυκλοφόρησαν το τραγούδι “Forever”!

Τίτλος τραγουδιού: “Forever”

Καλλιτέχνης: Jax Jones feat. Robbie G

Μουσική / Στίχοι: Bisset, Dan O’Donnell, Mitch Jones, Robert Griffiths, Shadow Child, Timucin Lam

Εταιρεία: Polydor Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Δεκεμβρίου 2023

Art-Cover:

Καθώς πέφτει η αυλαία μιας συναρπαστικής χρονιάς, ο ασύγκριτος υποψήφιος για GRAMMY, πολυπλατινένιος DJ και παραγωγός Jax Jones βρίσκεται στο επίκεντρο με το τελευταίο του ηχητικό αριστούργημα, “Forever”, με τον “ηλεκτρικό” Robbie G, που κυκλοφορεί στις 22 Δεκεμβρίου μέσω της Astralwerks.

Ο Jax Jones λέει: “Μερικές φορές βρίσκομαι σε αδιέξοδο με τη δημιουργικότητά μου και παλεύω να το ξεπεράσω, αλλά αν μπορέσεις να το ξεπεράσεις, υπάρχει πιθανότητα να φτιάξεις κάτι ξεχωριστό. Ο Robbie G με εμπνέει πραγματικά καθώς δουλεύει για πάντα στη μουσική του και έχει εκπληκτικό μαχητικό πνεύμα να συνεχίσει”.

Ενσαρκώνοντας το πνεύμα του ασυναγώνιστου πανηγυρισμού και των επιδραστικών beats, το “Forever” ακολουθεί τα βήματα των επιτυχιών του Jax Jones, όπως ο club ύμνος του “Won’t Forget You” με την Ina Wroldsen, μια συνεργασία που είδε ένα σεισμικό remix από τους Blackout Crew με έδρα το Μπόλτον, που επαίνεσε ο Dazed που το ονόμασε “η μεγάλη αναγέννηση των γαϊδουριών της Βρετανίας” κορυφώθηκε στο #24 στο επίσημο chart του Ηνωμένου Βασιλείου και ξεπέρασε τις 6 εκατομμύρια προβολές μόνο στο TikTok.

Jax Jones feat. Robbie G - Forever

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top