skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Jenifer feat. Kylie Minogue – On oublie le reste

H Γαλλίδα τραγουδίστρια Jenifer συνεργάζεται με την Kylie Minogue στο “On oublie le reste”!

Τίτλος τραγουδιού“On oublie le reste”

Καλλιτέχνης: Jenifer feat. Kylie Minogue

Μουσική / Στίχοι: Corson, Barbara Pravi, Boban Apostolov, Manon Palmer

Εταιρεία: TF1 Musique

Από το LP: “Nouvelle page (réédition)”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 9 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

H Γαλλίδα τραγουδίστρια Jenifer παρουσιάζει το νέο της ντουέτο με την Kylie Minogue με τίτλο “On oublie le reste”, ένα pop τραγούδι σε παραγωγή του Bob Sinclar και με samples από το smash-hit “Can’t Get You Out Of My Head” της Kylie. Αυτό είναι και το πρώτο δείγμα από την επανέκδοση του album “Nouvelle page” της Jenifer.

H jenifer προετοιμάζει την επανέκδοση στο όγδοο album της, που κυκλοφόρησε πριν από ένα χρόνο μέσω της TF1 Music. Μια καλλιτεχνική και προσωπική αναγέννηση για την τραγουδίστρια που αντιμετώπισε αρκετά δυσάρεστα γεγονότα, μεταξύ άλλων και του θανάτου του θείου της και ενός θανατηφόρου ατυχήματος στο δρόμο κατά την διάρκεια της προηγούμενης περιοδείας της. Ωστόσο, η Jenifer βρήκε τη δύναμη να μεταμορφώσει όλα αυτά τα δεινά, σε δύναμη για να επιστρέψει στη σκηνή. Με επιτυχίες όπως τα “Notre idylle”, “Encore et encore” και “Les choses simples” -ένα ντουέτο με τον Slimane-, η Jenifer ελπίζει πως το album της αυτό θα πιστοποιηθεί επιτέλους ως πλατινένιο (100.000 πωλήσεις) πριν από το τέλος του χρόνου, χάρη στη νέα έκδοση του, η οποία θα περιέχει και μερικούς ακόμα νέους τίτλους.

“Υπάρχουν καλλιτέχνες που μας κάνουν να ονειρευόμαστε … γι ‘αυτό σας αφήνω να φανταστείτε ποια συμφώνησε να συμμετέχει σε ένα νέο τραγούδι μαζί μου”, έγραψε η Jenifer, με ενθουσιασμό στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της, για αυτή την άνευ προηγουμένου συνεργασία με την … Kylie Minogue. Οι στίχοι και η μουσική του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή των: Corso, Barbara Pravi, Boban Apostolov και Manon Palmer.

Jenifer feat. Kylie Minogue - On oublie le reste

Back To Top