skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Juice WRLD & Justin Bieber – Wandered To LA

Κυκλοφορεί το “Wandered To LA” των Juice WRLD & Justin Bieber.

Τίτλος τραγουδιού“Wandered To LA”

Καλλιτέχνης: Juice WRLD & Justin Bieber

Μουσική / Στίχοι: Omer Fedi, HARV, Justin Bieber, Louis Bell, Juice WRLD

Εταιρεία: Minos EMI, a Universal Music Company

Από το LP: “Fighting Demons”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Δεκεμβρίου 2021

Art-Cover:

Το single “Wandered To LA” είναι το νέο τραγούδι του Juice WRLD που θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο του album “Fighting Demons” που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου.

Μάλιστα, μία ημέρα πριν θα γίνει η μεγάλη προγραμματισμένη συγκέντρωση των οπαδών, φίλων και οικογένειας του, στο πλαίσιο της “Juice WRLD Ημέρας” που έχει καθιερωθεί στο Σικάγο, εις μνήμην του!

Το “Wandered to LA”, αρχικά φημολογούνταν ότι θα είχε τίτλο “Hotel Room” και πως θα ήταν σε συνεργασία με τον έτερο super-star, Post Malone, χρησιμεύει ως το δεύτερο promotional single για το “Fighting Demons”, το δεύτερο μεταθανάτιο studio album του διάσημου rapper από το Σικάγο. Το τραγούδι είναι σε παραγωγή του Louis Bell, στο οποίο ο Juice WRLD συνεργάζεται με τον Justin Bieber για πρώτη φορά για να περιγράψει λεπτομερώς μια ρομαντική εμπειρία στο Λος Άντζελες γεμάτη ναρκωτικά και ευφορία.

Πριν από το τραγούδι κυκλοφόρησε και ένα trailer για την κυκλοφορία του, που περιλαμβάνει πλάνα του Juice WRLD να μιλά για το άγχος και το στίγμα γύρω από αυτό.

«Δεν πρέπει να είναι έτσι. Και αυτό πρέπει να αλλάξει», λέει. Οι φίλοι του συζητούν πώς νόμιζε ότι το είχε υπό έλεγχο, αλλά ότι μπορεί να μην ήξερε πόσο σοβαρά είχαν γίνει τα πράγματα. Πρόσθεσαν ότι ήταν προγραμματισμένο να πάει στην αποτοξίνωση, ωστόσο τον πρόλαβε ο θάνατος. Ο Bieber λέει ότι συνήθιζε να ξυπνάει το πρωί, να παίρνει χάπια και να καπνίζει. «Ο κόσμος δεν ξέρει πόσο σοβαρό έγινε», λέει. Συμβουλεύει επίσης τον κόσμο να προσεγγίσει άλλους ανθρώπους. «Απλώς θα ενθάρρυνα τους ανθρώπους, που νιώθουν μοναξιά, να το συζητήσουν», λέει ο Bieber στο trailer. “Πες το δυνατά. Υπάρχει μια ελευθερία σε αυτό“.

Juice WRLD & Justin Bieber - Wandered To LA

Back To Top