skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Kenny Chesney & Taylor Swift – Big Star

“This song is about a girl who had a dream and followed it”

Τίτλος τραγουδιού“Big Star”

Καλλιτέχνης: Kenny Chesney & Taylor Swift

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Live In No Shoes Nation”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 27 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Στις 26 Μαρτίου του 2015 στο Bridgestone Arena στο Nashville ο μεγάλος τραγουδιστής της country Kenny Chesney, γιορτάζοντας τα 47α γενέθλια του επί σκηνής, έκανε στους παρευρισκόμενους θαυμαστές του ένα δώρο…

Όταν ήρθε η στιγμή να ερμηνεύσει το τραγούδι του “Big Star”, κάλεσε στη σκηνή την Taylor Swift για να το ερμηνεύσουν μαζί σε μορφή ντουέτου! Το τραγούδι “αναφέρεται σε ένα κορίτσι που είχε ένα όνειρο και το ακολούθησε” λέει στην αρχή ο Chesney και μάλλον δεν θα μπορούσε να φέρει καλύτερο, ζωντανό παράδειγμα από την δημοφιλή τραγουδίστρια!

Το τραγούδι που πρωτοκυκλοφόρησε το 2002 μαζί με το δίσκο του Chesney, «No Shoes, No Shirt, No Problem» και τώρα επανακυκλοφορεί υπό την μορφή αυτής της νέας, live εκτέλεσης μέσα από το ολοκαίνουριο δίσκο του super-star της country με τίτλο «Live In No Shoes Nation». 

Πρόκειται για τη ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ομότιτλης περιοδείας του κυκλοφορεί με ένα πλούσιο tracklist, αποτελούμενο από 29 tracks με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του!

Kenny Chesney & Taylor Swift - Big Star

Back To Top