skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Lawrence Rothman feat. Pale Waves – SkindeepSkyhighHeartwide (from “The Turning” OST)

Ο Lawrence Rothman και οι Pale Waves ενώνουν τις δυνάμεις τους στο νέο τραγούδι “SkinDeepSkyHighHeartWide”, που συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της ταινίας “The Turning”.

Τίτλος τραγουδιού: “SkindeepSkyhighHeartwide

Καλλιτέχνης: Lawrence Rothman feat. Pale Waves

Μουσική / Στίχοι: Lawrence Rothman

Εταιρεία: Universal Pictures

Από το OST: “The Turning”

Ημ/νία κυκλοφορίας OST: 24 Ιανουαρίου 2020

Art-Cover:

Ο Lawrence Rothman ανέλαβε πρόσφατα τη δημιουργία του soundtrack για την ταινία “The Turning” για τις ανάγκες του οποίου έχει στρατολογήσει ένα λαμπερό cast. Η ταινία έχει τις ρίζες της στη μουσική και την κουλτούρα της δεκαετίας του ’90 κάτι που επεκτείνεται στο soundtrack.

Μετά από το μεγάλο comeback της Courtney Love με το τραγούδι “Mother” που ήταν και το πρώτο δείγμα του soundtrack ο Rothman αποκάλυψε και το υπόλοιπο tracklist του το οποίο περιλαμβάνει αστέρες όπως τους: Mitski, Empress Of, Vagabon, Kim Gordon και Warpaint. Παράλληλα κυκλοφόρησε και το δεύτερο single του στο οποίο συμμετέχουν οι Pale Waves. Το τραγούδι έχει τίτλο “SkinDeepSkyHighHeartWide”, στο οποίο κυριαρχεί η φωνή της τραγουδίστριας του group, Heather Baron-Gracie, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που θυμίζει David Lynch.

Ο Lawrence Rothman εξήγησε σε δήλωση του: “Το “SkinDeepSkyHighHeartWide” γράφτηκε από την οπτική γωνιά της Kate που ερμηνεύει η Mackenzie Davis. Ο χαρακτήρας της οδηγείται στην τρέλα όταν μαθαίνει μια αλήθεια που κανείς δε θέλει να πιστέψει. Οι άνθρωποι που εμπιστεύεται την εγκαταλείπουν κάτι που την οδηγεί σε αυταπάτες και σε μια διανοητική άβυσσο. Η Heather των Pale Waves ηχογράφησε τα φωνητικά της σε δύο λήψεις. Η φωνή της πρόσθεσε μια όμορφη λιτότητα και μια επείγουσα αναγκαιότητα στους στίχους που συνδέονται με την διαλυμένη Kate…”

Lawrence Rothman feat. Pale Waves - SkindeepSkyhighHeartwide (from "The Turning" OST)

Back To Top