skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Liam Gallagher & John Squire – Just Another Rainbow

Ο Liam Gallagher και ο John Squire κυκλοφόρησαν το πολυαναμενόμενο, συνεργατικό, ντεμπούτο τους single “Just Another Rainbow”

Τίτλος τραγουδιού: “Just Another Rainbow”

Καλλιτέχνης: Liam Gallagher & John Squire

Μουσική / Στίχοι: John Squire

Εταιρεία: Warner Music

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Ιανουαρίου 2024

Art-Cover:

Ανακοινώθηκε επίσημα τον περασμένο μήνα μετά από μήνες προωθητικών ενεργειών -με τον Gallagher να χαρακτηρίζει τον επερχόμενο δίσκο τους ως «ο καλύτερος δίσκος μετά το «Revolver» των [The Beatles]»- . Η πρώτη γεύση από το δίσκο αυτό του πρώην frontman των Oasis και του κιθαρίστα των Stone Roses κυκλοφόρησε με τη μορφή του lead single «Just Another Rainbow».

Το “Just Another Rainbow”, με σαφείς επιρροές από τη psychedelic της δεκαετίας του ’60, έρχεται πριν από αυτό που υπόσχεται το ντουέτο ως “περισσότερη νέα μουσική που θα ακολουθήσει καθώς ξετυλίγεται η χρονιά”. Το single είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες streaming αλλά και για προπαραγγελία σε βινύλιο 7″.

Ο Liam Galagher και ο John Squire, έχουν ήδη παρουσιάσει teasers μέσα από τα socials τους, από το συνοδευτικό music video του τραγουδιού που αναμένεται να δούμε σύντομα.

“Για μένα η πιο προφανής άποψη για το “Just Another Rainbow” είναι ότι έχει να κάνει με την απογοήτευση και το συναίσθημα είναι ότι ποτέ δεν παίρνεις αυτό που πραγματικά θέλεις”, είπε ο Squire σε μια δήλωση του.

«Αλλά δεν μου αρέσει να εξηγώ τραγούδια, νομίζω ότι αυτό είναι το προνόμιο του ακροατή, είναι ό,τι θέλεις να είναι. Για μένα, είναι επίσης ένα από τα πιο συναρπαστικά τραγούδια που έχουμε κάνει μαζί, κάτι που είναι περίεργο».

Ο ίδιος ο Squire υπογράφει τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού ενώ ο βραβευμένος με 5 Grammy δισκογραφικός παραγωγός, Greg Kurstin, -εκτός από την παραγωγή του σαφώς- παίζει μπάσο, keyboards, Mellotron, κρουστά, Synthesizer και βιμπράφωνο στο τραγούδι.

Liam Gallagher & John Squire - Just Another Rainbow

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top