skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Liam Gallagher & John Squire – Mars To Liverpool

Ο Liam Gallagher κι ο John Squire κυκλοφόρησαν το ντουέτο “Mars To Liverpool”!

Τίτλος τραγουδιού: “Mars To Liverpool”

Καλλιτέχνης: Liam Gallagher & John Squire

Μουσική / Στίχοι: John Squire

Εταιρεία: Warner Records

Από το LP: “Liam Gallagher John Squire”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 26 Ιανουαρίου 2024

Art-Cover:

Ο Liam Gallagher και ο John Squire αποκάλυψαν τις λεπτομέρειες της επερχόμενης συνεργασίας τους, συμπεριλαμβανομένου ενός album με τον τίτλο “Liam Gallagher John Squire” και τις ημερομηνίες της παγκόσμιας περιοδείας τους. Οι δύο καλλιτέχνες έκαναν προεπισκόπηση του LP, που αναμένεται τον Μάρτιο, με ένα νέο single, “Mars to Liverpool”.

Ο Gallagher εξήγησε τη συνεργασία ως εξής: “Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με τους Stone Roses και τους Oasis και κάτι τέτοιους, νομίζω ότι θα το λατρέψουν”. Και πράγματι, το “Mars to Liverpool”, ακούγεται σαν τη μέση ενός διαγράμματος Venn ανάμεσα στις απλές μελωδίες των Oasis. Το τραγούδι, γραμμένο από τον Squire, είναι Britpop comfort που αναδεικνύει τα καλύτερα από κάθε μουσικό.

Εκτός από το νέο single και το “Just Another Rainbow”, που κυκλοφόρησαν νωρίτερα αυτό το μήνα, ο δίσκος περιέχει άλλα εννέα τραγούδια που έγραψαν μαζί ο πρώην frontman των Oasis και ο κιθαρίστας των Stone Roses. Ο Squire έκανε το εξώφυλλο και ο Greg Kurstin (Kelly Clarkson, Paul McCartney) τη μουσική. Ο Kurstin παίζει επίσης μπάσο, ενώ ο Joey Waronker (R.E.M., Beck) παίζει ντραμς και οι Gallagher και Squire τα υπόλοιπα.

Liam Gallagher & John Squire - Mars To Liverpool

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top