skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Maluma feat. Madonna – Soltera

Είσαστε έτοιμοι; Μία ακόμη απολαυστική μουσική σύμπραξη ήρθε από τον Maluma και την Madonna!

Τίτλος τραγουδιού: «Soltera»

Καλλιτέχνης: Maluma feat. Madonna

Μουσική / Στίχοι: Giencarlos Rivera, Jonathan Rivera, Juan Luis Londoño, Madonna, Mike Dean, Édgar Barrera

Εταιρεία: Sony Music Latin

Από το LP: “11:11”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 17 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Η εκτίμηση φαίνεται πως είναι αμοιβαία και αφού απολαύσαμε το υπερθεαματικό Medellín από τον Maluma και την Madonna με αφορμή την τελευταία της δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Madame X”, ήρθε η ώρα να ανταποδώσει το καλό που έκανε η Madonna και στον Maluma. Για το λόγο αυτό απολαμβάνουμε σήμερα το τραγούδι “Soltera”. Οι δύο καλλιτέχνες κινούνται ρυθμικά στα reggaeton / pop ηχοχρώματα, στα οποία εντοπίζουμε μία δόση από dance στοιχεία. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή των Giencarlos Rivera, Jonathan Rivera, Juan Luis Londoño, Madonna, Mike Dean και Édgar Barrera.

Όπως ακριβώς και με τη συνεργασία του Maluma με τον Ricky Martin στο τραγούδιNo Se Me Quita κυκλοφόρησε ένα pseudo video, έτσι και για το “Soltera” απολαμβάνουμε ένα εκθαμβωτικό μοντέλο, μία μόνη γυναίκα να ακολουθεί την κάμερα, ενώ περιβάλλεται από γυναικείες παρουσίες που κρατούν ομπρέλες.

Ο Maluma πρόσφατα μίλησε για τη νέα συνεργασία του με τη Madonna, δηλώνοντας: “Ένα διαφορετικό είδος ατμόσφαιρας σε σύγκριση με το ‘Medellín’. Ονομάζεται ‘Soltera’… είναι μία μόνη γυναίκα. Και αυτό (το τραγούδι) είναι κάτι σπουδαίο για εμένα.” Μπορούμε να θυμηθούμε επίσης προηγούμενες δηλώσεις του καλλιτέχνη που δηλώνει ευγνώμων προς τη Madonna που του έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχει στο project της.

Maluma feat. Madonna - Soltera

Back To Top