skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Manu Chao, Cedric “Congo” Myton & Chalart58 – Free The People

Ο Manu Chao συνεργάζεται με τον Cedric “Congo” Myton και Chalart58 στο τραγούδι “Free The People”

Τίτλος τραγουδιού: “Free The People

Καλλιτέχνης: Manu Chao, Cedric “Congo” Myton & Chalart58

Μουσική / Στίχοι: Manu Chao, Gerard Casajús Guaita, Cedric Myton

Εταιρεία: Radio Bemba / La Panchita Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Μαΐου 2021

Art-Cover:

O Γαλλικής καταγωγής, αντισυμβατικός τραγουδοποιός Manu Chao, συνεργάζεται με τον 74χρονο Τζαμαϊκανό τραγουδιστή Cedric “Congo” Myton (μέλος των συγκροτημάτων The Congos και The Tartans) και τον Ισπανό Chalart58 για ακόμα μια φορά και μας παρουσιάζουν το multi-culti τραγούδι “Free The People”.

“Το “Free The People” είναι η φυσική συνέχεια του τραγουδιού που κυκλοφόρησε την τελευταία ημέρα του 2020 “Todo llegará”. Ένας ειδικός συνδυασμός μεταξύ των Manu Chao, Cedric “Congo” Myton και Chalart58. Αυτό προέκυψε από τη συνάντηση με τους δασκάλους σε μια μαγική βραδιά στο La Panchita Studio”, αναφέρεται στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης των καλλιτεχνών με τα αντίστοιχα teasers του τραγουδιού.

Οι Manu Chao και Cedric Myton ανέλαβαν τα φωνητικά του τραγουδιού καθώς και τη συγγραφή των στίχων του. Η παραγωγή φέρει την υπογραφή του Manu Chao με τον Gerard Casajús Guaita (a.k.a. Chalart58), οι οποίοι υπογράφουν και τη μουσική του σύνθεση. Στο τρομπόνι ακούμε τον μουσικό Josep Blanes, το master είναι του Xavier Lek Farré ενώ το σχέδιο είναι του Ivan Peñalba.

Manu Chao, Cedric "Congo" Myton & Chalart58 - Free The People

Back To Top