skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Maren Morris feat. Hozier – The Bones

Η Maren Morris συνεργάζεται με τον Hozier στο τραγούδι “The Bones”!

Τίτλος τραγουδιού“The Bones”

Καλλιτέχνης: Maren Morris feat. Hozier

Μουσική / Στίχοι: Jimmy Robbins, Laura Veltz, Maren Morris

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: “Girl”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 8 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Η 29χρονη Maren Morris παρουσιάζει τη νέα της συνεργασία με τον Hozier, με τίτλο “The Bones”. Πρόκειται για μία επανεκτέλεση του τραγουδιού της Morris, το οποίο για πρώτη φορά ακούσαμε στις 20 Μαΐου μέσω του δίσκου της “Girl”. Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάζονται αρμονικά, μιας και οι φωνές τους είναι ιδιαίτερα ταιριαστές και συνδυάζονται με τα indie-pop στοιχεία.

Η Maren Morris κυκλοφόρησε τον δίσκο “Girl” στις 8 Μαρτίου μέσω της Columbia Nashville. Μέχρι σήμερα ο δίσκος έχει καταφέρει να φτάσει στη θέση Νο.1 των αμερικανικών Top Country Album charts. Σχετικά με τη συνεργασία της με τον Hozier, η Morris ‘έπλεξε ένα εγκώμιο’ για τον καλλιτέχνη, λέγοντας τα εξής:

“Όταν άκουσα πρώτη φορά το ‘Like Real People Do’ νομίζω ότι πραγματικά άκουσα την καρδιά μου να ‘σπάει’ κι αμέσως αισθάνθηκα φθόνο ως τραγουδοποιός που δεν το είχα γράψει πρώτη. Η ψυχή του Hozier και η τρωτότητα του είναι τόσο συγκλονιστική και ταιριάζει τόσο καλά με τα θεμέλια του θέματος του τραγουδιού μου ‘The Bones’. Νιώθω τόσο ευγνώμων που τον έχω σε αυτό”.

Maren Morris feat. Hozier - The Bones

Back To Top