skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Mary J. Blige feat. Nas – Thriving

Δύο κορυφαία ονόματα του hip-hop ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Τίτλος τραγουδιού: «Thriving»

Καλλιτέχνης: Mary J. Blige feat. Nas 

Μουσική / Στίχοι: Mary J. Blige, Nas, DJ Camper, Blu June, Brittany Coney

Εταιρεία: Republic Records/UMG

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Μαΐου 2019

Art-Cover:

H Mary J. Blige και o rapper Nas συναντώνται σε μια ολοκαίνουρια συνεργασία με τίτλο “Thriving”. Η “βασίλισσα της soul” και ο “βασιλιάς του hip-hop” προσφέρουν στο κοινό τους μια δυναμική δημιουργία μέσα από την οποία εξερευνούν την ισχύ τους στην παγκόσμια δισκογραφία.

Οι δύο κορυφαίοι ερμηνευτές έχουν συνεργαστεί κι άλλες φορές στο παρελθόν σε τραγούδια όπως το “Feel Inside” και το “Reach Out”. Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού συν-υπογράφουν οι δύο ερμηνευτές του μαζί με τους Blu June, Brittany Coney και τον βραβευμένο με Grammy μουσικό παραγωγό, DJ Camper.

Επί του παρόντος, η Mary δουλεύει πάνω σε ένα νέο album, που θα συμπεριλαμβάνει το εν λόγω τραγούδι και θα είναι το πρώτο της μετά από το “Strength of a Woman” του 2017.

Αλλά πριν από αυτή την κυκλοφορία, η Mary και ο Nas πρόκειται να πάρουν μαζί τους δρόμους αυτό το καλοκαίρι για τις ανάγκες της κοινής τους περιοδείας “Royalty Tour” σε όλη τη Βόρεια Αμερική. Το ταξίδι αυτό απαριθμεί μέχρι στιγμής 22 στάσεις και αναμένεται να ξεκινήσει στις 11 Ιουλίου από το West Palm Beach της Φλόριντα.

Mary J. Blige feat. Nas - Thriving

Back To Top