skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Ed Sheeran feat. Paulo Londra & Dave – Nothing On You

Ακόμα μία συνεργασία του Ed Sheeran ήρθε στο προσκήνιο! Αυτή τη φορά στο πλευρό του απολαμβάνουμε τους Paulo Londra και Dave!

Τίτλος τραγουδιού: “Nothing On You”

Καλλιτέχνης: Ed Sheeran feat. Paulo Londra & Dave

Μουσική / Στίχοι: Cristian Andrés Salazar, Daniel Echavarria Oviedo, David Omoregie, Ed Sheeran, Fred Gibson, Paulo Ezequiel Londra

Σκηνοθεσία: Cxrter Saint & Kamcordings

Εταιρεία: Warner Music

Από το LP: “No.6 Collaborations Project”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 12 Ιουλίου 2019

Art-Cover:

Ένα ακόμη τραγούδι, παρμένο από την πιο πρόσφατη, δισκογραφική δουλειά του Ed Sheeran, “No.6 Collaborations Project”, ήρθε στο προσκήνιο. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Nothing On You”, μία ρυθμική μπαλάντα, ‘βγαλμένη’ από τον κόσμο της synth-pop μουσικής σκηνής. Ο πολύ-βραβευμένος με Grammy, Brit και Billboard Awards, αλλά και πολλά άλλα, Ed Sheeran συνέπραξε μουσικά με τον rapper από την Αργεντινή, Paulo Londra, και τον Βρετανό, Dave. Οι τρεις καλλιτέχνες συνέπραξαν άρτια μεταξύ τους, ενώ με σκοπό την προώθηση του τραγουδιού στο προσκήνιο ήρθε και το music video αυτού.

Την σκηνοθετική επιμέλεια ανέλαβαν κι έφεραν εις πέρας οι Cxrter Saint και Kamcordings, ενώ σε αυτό απολαμβάνουμε τον Ed Sheeran να κάνει ποδήλατο με τους δύο φίλους και συνεργάτες του.

Κάθε ανερχόμενος και μη καλλιτέχνης θα ήθελε μία συνεργασία με τον Ed Sheeran. Ο Londra που ήταν όνειρο ζωής να συμπράξει μουσικά μαζί του μίλησε για αυτή τη συνεργασία κι ανέφερε: “Αυτό που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι τα όνειρα πράγματι γίνονται πραγματικότητα και ευχαριστώ, τον Ed Sheeran, που μου έδωσες την ευκαιρία για να κάνω ό,τι έκανα στον δίσκο του.”

Ed Sheeran feat. Paulo Londra & Dave - Nothing On You

Back To Top