skip to Main Content

Νέο Τραγούδι & Music Video | Gloria Estefan – We Needed Time

H μεγάλη επιστροφή της Gloria Estefan!

Τίτλος τραγουδιού: “We Needed Time”

Καλλιτέχνης: Gloria Estefan

Μουσική/Στίχοι: Gloria Estefan

Σκηνοθεσία: Ν/Α

Εταιρεία: –

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 8 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Λοιπόν, αυτή είναι μια ωραία έκπληξη! Η Gloria Estefan επιστρέφει με το πρώτο της single μετά από επτά χρόνια δισκογραφικής απουσίας. Το “We Needed Time” είναι μια υπέροχη μπαλάντα που μοιάζει να είναι εμπνευσμένη από την τρέχουσα κατάσταση του κόσμου. «Τα πράγματα σπάνια πηγαίνουν όπως είχες προγραμματιστεί, όλα τα όνειρα που οραματιστήκαμε φαίνεται να χαλάνε στα χέρια μας», η βραβευμένη με τρία Grammy τραγουδίστρια ξεκινά το τραγούδι ερμηνεύοντας τους στίχους αυτός με τη βελούδινη φωνή της.

«Με πολλή αγάπη για όλα αυτά που έχουν αλλάξει για πάντα», έγραψε η Gloria Estefan σε μια συνοδευτική επιστολή προς τους fans της, πριν ευχαριστήσει τον γιο της για την «παροχή της σπίθας που γέννησε αυτό το τραγούδι» και μια μακρά λίστα συναδέλφων και συνεργατών. «Στην οικογένειά μου, ΣAΣ ΑΓΑΠΩ και ΜΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΑΣ !! Και σε όλους εσάς που με αγαπάτε, με υποστηρίζετε και είστε πάντα εκεί για μένα, παρακαλώ μείνετε υγιείς και δυνατοί!”.

Σε άλλες συναρπαστικές ειδήσεις, φαίνεται ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια της latin προετοιμάζεται να κυκλοφορεί ένα νέο album με τίτλο “Brazil305” που έχει προγραμματιστεί για τις 13 Αυγούστου. Η τελευταία της δισκογραφική δουλειά ήταν το “The Standards” του 2013 ενώ ακολούθησε και μια συλλογή με τίτλο “Soy Mujer” δύο χρόνια αργότερα.

Gloria Estefan - We Needed Time

Back To Top