skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | James Arthur & Ty Dolla $ign feat. Shotty Horroh – Treehouse

Η νέα συνεργασία των James Arthur, Ty Dolla $ign και Shotty Horroh, με τίτλο “Treehouse” έρχεται οπτικοποιημένη μέσα από ένα πολύχρωμο animated music video!

Τίτλος τραγουδιού: «Treehouse»

Καλλιτέχνης: James Arthur & Ty Dolla $ign feat. Shotty Horroh

Μουσική / Στίχοι: Andrew Jackson, James Arthur, Nic Nac, DaviDior

Σκηνοθεσία: Anthony Schepperd

Εταιρεία: Columbia Records

Από το LP: “YOU”

Ημ/νία κυκλοφορίας sinle: 18 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

Υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Anthony Schepperd -και lead animator μιας μεγάλης ομάδας συνεργατών του- παρακολουθούμε τον James Arthur να ερμηνεύει το ολοκαίνουριο τραγούδι του με τίτλο “Treehouse”, σε συνεργασία με τους Ty Dolla $ign και Shotty Horroh, οι οποίοι μεταμορφώνονται σε πολύχρωμα cartoons.

Εάν έχετε αναρωτηθεί ποτέ πως θα μοιάζει ένα δεντρόσπιτο για ενήλικες, το music video παρουσιάζει το αποτέλεσμα. Το δεντρόσπιτο γεμάτο από καπνό δημιουργεί τα πιο εντυπωσιακά καλειδοσκοπικά visuals υπό την εντυπωσιακή μελωδία του τραγουδιού.

Το τραγούδι θα αποτελεί μέρος του επερχόμενου τρίτου album του με τίτλο “You”, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου. Ο τραγουδιστής προσθέτει ότι ενώ το προηγούμενο album του -που έφτασε στην κορυφή του chart του Ηνωμένου Βασιλείου- “Back From the Edge”, ήταν αυτοβιογραφικό, το επόμενο LP του “θα μιλά σχετικά με όλους εσάς” -όπως είπε χαρακτηριστικά- και το “Treehouse” είναι η μεγάλη απόδειξη αυτού.

James Arthur & Ty Dolla $ign feat. Shotty Horroh - Treehouse

Back To Top