skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Kurt & Luis Fonsi – 16

Oι superstars της latin μουσικής σκηνής, Kurt και Luis Fonsi ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ολοκαίνουριο τραγούδι τους, “16”!

Τίτλος τραγουδιού“16”

Καλλιτέχνης: Kurt & Luis Fonsi

Μουσική / Στίχοι: Kurt, Tito Urías

Σκηνοθεσία: Antonio Roma

Εταιρεία: Universal Music Mexico

Από το L.P.: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Αυγούστου 2019

Art-Cover:

Ο Kurt παρουσίασε πριν από μερικές μέρες το νέο του single με τίτλο “16”, στο οποίο συμμετέχει και ο “Mr. Despacito”, Luis Fonsi. Πρόκειται για ένα τραγούδι μέσα από το οποίο οι δύο ερμηνευτές αναπολούν τις εφηβικές τους στιγμές και τρέλες!

Ο Tito Urías έγραψε το τραγούδι μαζί με τον Kurt και το ηχογράφησε στα στούντιο East West στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια υπό την εποπτεία του Toby Tobón που ανέλαβε την παραγωγή του.

“Με την κυκλοφορία αυτού του τραγουδιού, ήθελα να δηλώσω πως ο Luis Fonsi έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην καριέρα μου καθώς τον θαυμάζω εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που τραγούδησα για πρώτη φορά τα τραγούδια του, όταν ήμουν μόλις 16 χρονών. Η συνεργασία μας σε αυτό το τραγούδι είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα”, δήλωσε ο Kurt σχετικά με τη συνεργασία τους σε πρόσφατη συνέντευξή του.

To “16” συνοδεύεται πλέον από το επίσημο music video του το οποίο είναι σκηνοθετημένο από τον Antonio Roma. Στο clip εμφανίζεται και ο διάσημος Μεξικανός ηθοποιός, Alex De la Madrid. 

Kurt & Luis Fonsi - 16

Back To Top