skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Marshmello feat. CHVRCHES – Here With Me

Ένα music video για καλό σκοπό κυκλοφόρησε ο Marshmello και οι CHVRCHES, όπου μπορείς κι εσύ να συνεισφέρεις και να παρέχεις βοήθεια στο Δίκτυο Υποστήριξης Πρώτων Ανταποκριτών πατώντας το κουμπί του εράνου στο YouTube!

Τίτλος τραγουδιού: “Here With Me”

Καλλιτέχνης: Marshmello feat. CHVRCHES

Μουσική / Στίχοι: Iain Cook, Lauren Mayberry, Marshmello, Martin Doherty, Steve Mac

Σκηνοθεσία: Mercedes Bryce Morgan

Εταιρεία: UMG Recordings

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Είναι κι αυτές οι περιστασιακές, αλλά πάντα γενναιόδωρες πράξεις που μα αφήνουν με το στόμα ανοιχτό και μας καθιστούν ευσυγκίνητους. Σε μία από αυτές, λοιπόν, συνέβαλε με τον δικό του τρόπο και ο Αμερικανός DJ και μουσικός παραγωγός Marshmello. Στις 5 Απριλίου κυκλοφόρησε ένα music video για το τραγούδι “Here With Me”, στα φωνητικά του οποίου συναντάμε τους CHVRCHES.

Αυτή τη φορά, ο Marshmello ακολούθησε τα mainstream μονοπάτια με ξεκάθαρο απώτερο σκοπό τα κέρδη. Αυτά τα κέρδη μεταφράζονται σε βοήθεια στον φιλανθρωπικό έρανο που στήθηκε με σκοπό την οικονομική βοήθεια του Δικτύου Υποστηρικτών Πρώτων Ανταποκριτών. Η ιστορία που κρύβεται πίσω από το music video που προτείνουμε ανεπιφύλακτα να παρακολουθήσεις έχει ως εξής: “Το video αντικατοπτρίζει την ιστορία ενός αληθινού πυροσβέστη που δούλευε στο Long Beach του CA Division για παραπάνω από 18 χρόνια καταγράφοντας την έντονη συναισθηματική θυσία που υπομένουν οι οικογένειες με υψηλού κινδύνου θέσεις εργασίας.”

Μέσω του καναλιού του στο YouTube, λοιπόν, ο Marshmello ενεργοποίησε ένα κουμπί δωρεάς προς υποστήριξη του FRSN. Η αποστολή του FRSN είναι να παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα θεραπείας για την προώθηση ανάρρωσης από το άγχος και τα κρίσιμα περιστατικά που βιώνουν οι πρώτοι ανταποκριτές και οι οικογένειές τους.

Marshmello feat. CHVRCHES – Here With Me

Back To Top