skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Oliver Heldens x Kylie Minogue – 10 Out Of 10

O Oliver Heldens συνεργάζεται με την Kylie Minogue στη νέα του επιτυχία “10 Out of 10”

Τίτλος τραγουδιού: “Chanel”

Καλλιτέχνης: Becky G & Peso Pluma

Μουσική / Στίχοι: James “JHart” Abrahart, Lianna Banks, Jackson Foote, Sarah Hudson

Εταιρεία: Kangarooli Tracks/RCA Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Απριλίου 2023

Art-Cover:

Tο ολοκαίνουργιο single του Ολλανδού DJ και παραγωγού Oliver Heldens, παίρνει την καλύτερη βαθμολογία, πιο συγκεκριμένα «10 Out Of 10» για αυτή τη φανταστική νέα Dance μελωδία, στην οποία συμμετέχει η Kylie Minogue στα φωνητικά!

Το “10 Out Of 10” είναι το πρώτο νέο τραγούδι για το 2023 από τον 28χρονο DJ και ακολουθεί τη συνεργασία του με τον Nile Rodgers του 2022 στο “I Was Made For Lovin’ You”.

Ο Oliver πέτυχε μια μεγάλη παγκόσμια επιτυχία το 2019 με το “Turn Me On” για το οποίο συνεργάστηκε με την τραγουδίστρια Vula Malinga και τον Βρετανό DJ και παραγωγό, Riton, ο οποίος στο παρελθόν είχε μιξάρει το “Giving You Up” για την Kylie. Το “10 Out Of 10” φέρνει κοντά τους δύο καλλιτέχνες κάνοντας έναν πλήρη κύκλο καθώς ο Oliver και η Kylie συναντιούνται για επίδοξο hit που αναμένεται να κατακτήσει, charts, FM και dancfloors.

Ο Oliver Heldens ξεκίνησε την καριέρα του ως DJ το 2013 σε ηλικία μόλις 18 ετών και γρήγορα άφησε το στίγμα του στη σκηνή του Euro Dance κυκλοφορώντας τουλάχιστον δέκα(!) τραγούδια μόνο εκείνη τη χρονιά. Χτίζοντας τη φήμη του, στη συνέχεια δούλεψε με τους Becky Hill (“Gecko”, 2014), KStewart (“Last All Night”, 2014), Tiësto (“Wombass”, 2015) και με τον

Nile Rodgers για πρώτη φορά το 2019 στο «Summer Lover». Το “Turn Me On” θα αποδειχτεί η μεγαλύτερη επιτυχία του με χρυσές και πλατινένιες πιστοποιήσεις από την Αυστρία έως την Αυστραλία.

Έχει περάσει λίγο περισσότερο από ένας χρόνος από τότε που η Kylie ήταν για τελευταία φορά στα charts με το διευρυμένο album της “Disco: Guest List Edition” -η ενισχυμένη έκδοση του Νο.1 album της «Disco» του 2020-. Έκτοτε έχει δουλέψει με τους Years & Years (δύο φορές), την Jessie Ware και η θρυλική Gloria Gaynor. Το “10 Out Of 10” υπόσχεται να εμφανιστεί στο επόμενο, 16ο album της, το οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην παραγωγή και αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα το 2023.

Oliver Heldens x Kylie Minogue - 10 Out Of 10

Back To Top