skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Oliver Tree & David Guetta – Here We Go Again

Ο Oliver Tree ένωσε τις δυνάμεις του με τον Γάλλο DJ David Guetta για το single “Here We Go Again”!

Τίτλος τραγουδιού“Here We Go Again

Καλλιτέχνης: Oliver Tree & David Guetta

Μουσική/Στίχοι: David Guetta, Mikkel Cox, Nick Gale, Oliver Tree, Tobias Frederiksen, Will Vaughan

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Μαρτίου 2023

Art-Cover:

“Ένιωσα το concept να συνδέεται όμορφα με την ιδέα της πίστας, όπου οι άνθρωποι σερβίρονται σαν μία σταγόνα μετά την άλλη… ορίστε ξανά”, δήλωσε ο Oliver Tree σχετικά με το concept της συνεργασίας του με τον David Guetta.

Μετά από μια τεράστια σειρά από υψηλού επιπέδου συνεργασίες τόσο για τον Oliver Tree όσο και για τον David Guetta, συμπεριλαμβανομένων των KSI, Robin Schulz και Bebe Rexha αντίστοιχα, το ζευγάρι έλαμψε ως ηγέτης στις δικές τους γωνιές της μουσικής βιομηχανίας και τώρα είναι η ώρα που συνεργάζονται για πρώτη φορά.

Το “Here We Go Again” είναι τόσο πιασάρικο όσο θα φανταζόσασταν από καλλιτέχνες όπως ο Oliver Tree και ο David Guetta, συνδυάζοντας τέλεια το ξεχωριστό και εκλεκτικό στυλ του Tree με το ηχητικό τοπίο παραγωγής του Guetta, ο οποίος ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται για να δημιουργήσει μία πιασάρικη μελωδία. Μιλώντας για το ηχητικό τοπίο, αν θυμίζει την πρώιμη σκηνή του Ηνωμένου Βασιλείου και τη eurodance σκηνή, αυτό δεν είναι λάθος όπως εξηγεί ο Oliver Tree:

“Ηχογράφησα αυτό το τραγούδι στο Λονδίνο και έτσι διοχετεύω κάποια βαριά έμπνευση για το βρετανικό και το eurodance. Αισθάνθηκα ωραία όταν εργαζόμουν με 

τον Dr. David Guetta. Οι στίχοι λένε μια ιστορία για τα ατελείωτα μοτίβα που επαναλαμβάνουμε ξανά και ξανά στη ζωή μας. Ένιωσα ότι η ιδέα συνδέεται όμορφα με την ιδέα του dance floor.”

Oliver Tree & David Guetta - Here We Go Again

Back To Top