skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | OMENXIII feat. Palaye Royale – Push Me Away

Οι Palaye Royale συνεργάζονται με τον OmenXIII στο νέο τους single “Push Me Away”

Τίτλος τραγουδιού“Push Me Away

Καλλιτέχνης: OMENXIII feat. Palaye Royale

Μουσική / Στίχοι: Blueysport, Curtis Heron, Mike Jerz, Nate Maruso, OmenXIII, Remington Leith Kropp

Εταιρεία: Sumerian Records

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 26 Απριλίου 2023

Art-Cover:

Ο OMENXIII -γνωστός και ως ο “Βασιλιάς του Underground”- με βάση το κεντρικό Los Angeles, ωθεί τα ηχητικά όρια του hip-hop/rap στο rock και metal έδαφος. Πειραματική μουσική με mainstream απήχηση, ο OMEN φέρνει ένταση, χαρακτήρα και σκληρότητα σε ό,τι αγγίζει, ενώ παραμένει πιστός στις underground ρίζες του.

Ίσα μέρη brit-pop, glam rock και art-punk, οι Palaye Royale έχουν συγκεντρώσει πάνω από μισό δισεκατομμύριο streams σε όλη την καριέρα τους και έχουν κερδίσει μια λεγεώνα φανατικών θαυμαστών γεμάτη αδρεναλίνη. Τα αδέρφια από το Λας Βέγκας, Remington Leith (φωνητικά), Sebastian Danzig (κιθάρα) και Emerson Barrett (τύμπανα), εγκαταστάθηκαν στο Λος Άντζελες ως έφηβοι και ανέβηκαν στην αδίστακτη σκηνή του LA rock πηγαίνοντας από τα υπόγεια shows σε πρωτοποριακές αρένες σε όλο τον κόσμο και περιοδείες με τους Yungblud, Rob Zombie, Korn κ.λπ.

Μετά την ολοκλήρωση της πρόσφατης περιοδείας τους για την προώθηση του 4ου album τους “Fever Dream”, στα πλαίσια της οποίας έκαναν και δύο στάσεις στην Αθήνα, οι Palaye Royale, βρήκαν χρόνο για την ηχογράφηση της ολοκαίνουριας συνεργασίας τους με τον OMENXIII, στο single “Push Me Away”.

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Sumerian Records, στο δυναμικό της οποίας ανήκουν αμφότεροι οι καλλιτέχνες.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

OMENXIII feat. Palaye Royale - Push Me Away

Back To Top