skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | One Bit feat. Noah Cyrus – My Way

Η Noah Cyrus βρίσκεται στο πλευρό των One Bit για το “My Way”!

Τίτλος τραγουδιού“My Way”

Καλλιτέχνης: One Bit feat. Noah Cyrus

Μουσική / Στίχοι: Katya Edwards, Myles MacInnes, Jonty Howard, Joe Murphy

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 24 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Οι One Bit αποτελούν ένα electro duo, ενώ μέλη του είναι οι Joe Murphy και Jonty Howard. Την περασμένη χρονιά συστήθηκαν στο κοινό με το τραγούδι τους “Keep You” και την μετέπειτα δημιουργία τους “Daydream”. “Circular Motion” και “Outlier” πήραν την σκυτάλη, ώσπου σήμερα οι One Bit σύναψαν συνεργασία με την ταλαντούχα κι ανερχόμενη, Noah Cyrus.

Η Noah Cyrus δεν το βάζει κάτω, ενώ αντιθέτως προσπαθεί με κάθε τρόπο να τραβάει τα βλέμματα. Χωρίς να έχει παράδειγμα εκκεντρικότητας την αδερφή της, η Cyrus επικεντρώνεται στον πρωταρχικό της στόχο, που είναι η μουσική. Για τον λόγο αυτό, τον Ιανουάριο του 2018 θα δούμε από αυτή το debut studio album της, το οποίο φέρει ως τίτλο “NC-17”.

Οι δύο μουσικές πλευρές συνέπραξαν μουσικά για τις ανάγκες του “My Way”. Πρόκειται για μία δημιουργία των One Bit, στην οποία κυριαρχούν τα electro – dancehall μουσικά στοιχεία, ενώ η Cyrus δίνει έναν απόλυτα νεανικό τόνο στο τραγούδι. Η επίσημη κυκλοφορία του ως ανεξάρτητο digital single πραγματοποιήθηκε στις 24 Νοεμβρίου, ενώ την μουσική και την σύνθεση αυτού υπογράφουν οι Katya Edwards, Myles MacInnes, Jonty Howard και Joe Murphy.

One Bit feat. Noah Cyrus – My Way

Back To Top