skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Pato Lange feat. Panchito Villa – ¡Oh Mamá! ¡Oh Papá!

Ο Pato Lange συνεργάζεται με τον Panchito Villa στο ολοκαίνουριο τραγούδι του με τίτλο “¡Oh Mamá! ¡Oh Papá!”

Τίτλος τραγουδιού: “¡Oh Mamá! ¡Oh Papá!”

Καλλιτέχνης: Pato Lange feat. Panchito Villa

Μουσική/Στίχοι: Pato Lange

Εταιρεία: Monita Records/Pato Lange

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Οκτωβρίου 2021

Art-Cover:

Το “¡Oh Mamá! ¡Oh Papá!” είναι το νέο single του Αργεντίνου καλλιτέχνη Pato Lange και η 3η πρόοδος ενός νέου album. Πρόκειται για μια ακόμα συνεργασία του Lange, αυτή τη φορά με τον Panchito Villa. Το πρώτο δείγμα από το δίσκο αυτό είναι μια soul μπαλάντα, με στοιχεία από τη δεκαετία του 70, που έχει τίτλο “Misión” και είναι ένα ντουέτο με τον Alejandro Álvarez -τραγουδιστή και κιθαρίστα του συγκροτήματος Barco-, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε το “El Lado Salvaje” σε συνεργασία με τους El Chacal & Los Alpes Floreados.

Συνοδευτικά κυκλοφορεί ακόμα ένα τραγούδι με τίτλο “Perla” διάρκειας ενός λεπτού περίπου που έχει μάλλον τη χρήση κάποιου interluce ωστόσο καταφέρνει να κάνει ξεκάθαρη την ατμοσφαιρική διάθεση του καλλιτέχνη με την οποία έχει δώσει ζωή στην επόμενη δισκογραφική του δουλειά.

Tον Μάιο του 2021, ενώ δημιουργούσε αυτό το νέο υλικό από την παραλία του Chapadmalal της Αργεντινής, ο Pato Lange κυκλοφόρησε το δεύτερο solo album του “TANGO EN NYC”, ένα album 9 τραγουδιών με τους Fernando Caloia και Nicolás Ottavianelli, μέλη του συγκροτήματος Turf, το οποίο ηχογραφήθηκε με εξέχοντες μουσικούς της μοντέρνας Αργεντίνικης rock σκηνής.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Pato Lange feat. Panchito Villa - ¡Oh Mamá! ¡Oh Papá!

Pato Lange - Perla

Back To Top