skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Pitbull x Dolly Parton – Powerful Women

Ο Pitbull και η Dolly Parton ενώνουν τις δυνάμεις τους στο νέο τους single “Powerful Women”!

Τίτλος τραγουδιού: “Powerful Women”

Καλλιτέχνης: Pitbull x Dolly Parton

Μουσική / Στίχοι: Armando C. Perez, Dolly Parton, José Carlos García, Paul Blair

Εταιρεία: Mr. 305 Records

Από το LP: “Trackhouse (Daytona 500 Edition)”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 16 Φεβρουαρίου 2024

Art-Cover:

Ο Armando Christian Pérez -γνωστός παγκοσμίως ως Pitbull- άνοιξε την Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου τον «Μεγάλο Αμερικάνικο Αγώνα», της 66ης διαδρομής του Daytona 500, με ένα φαντασμαγορικό show πριν από τον αγώνα.

“Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ρέει η ενέργεια από το να έχεις τον Pitbull να κάνει τη συναυλία πριν τον αγώνα για το Daytona 500”, δήλωσε ο πρόεδρος της Daytona International Speedway, Frank Kelleher. «Ο Pitbull συνέχισε να κυκλοφορεί μεγάλες επιτυχίες για πάνω από μια δεκαετία και έχει δείξει τεράστια μακροζωία ως καλλιτέχνης όλα αυτά τα χρόνια. Θα φέρει όλα τα vibes και την κουλτούρα της Νότιας Φλόριντα εδώ για να παρουσιάσει το show για τον 66ο αγώνα του The Great American Race».

Έτσι ο Pitbull ανακοίνωσε και τη συνέχεια της δισκογραφικής σειράς “TRACKHOUSE”, που είναι ήδη διαθέσιμη μέσα από όλες τις γνωστές διαδικτυακές πλατφόρμες. Οι στίχοι και το εξώφυλλο του EP με τίτλο “TRACKHOUSE: Daytona 500 Edition” αντικατοπτρίζουν βασικά στοιχεία του μεγαλύτερου αγώνα της NASCAR. Ο Pitbull εντάχθηκε στην Trackhouse Racing ως συνιδιοκτήτης το 2021, συνδέοντας τον κόσμο της μουσικής και των αγώνων για να ενώσει και να εμπνεύσει τους θαυμαστές παγκοσμίως.

Ένα από τα νέα τραγούδια που ξεχώρισαν από αυτό το project είναι η συνεργασία του με την Dolly Parton στο “Powerful Women”, το οποίο βασίζεται σε samples του θρυλικού single της country-ντίβας, “9 το 5”.

Pitbull x Dolly Parton - Powerful Women

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top