skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Poo Bear feat. J Balvin – Perdido

Ακόμα μία reggaeton συνεργασία ήρθε από τον J Balvin που βρίσκεται στο πλευρό του παραγωγού Poo Bear!

Τίτλος τραγουδιού“Perdido”

Καλλιτέχνης: Poo Bear feat. J Balvin

Μουσική / Στίχοι: Skrillex, Virtual Riot, Sky Rompiendo El Bajo, J Balvin, Poo Bear

Από το LP: “Poo Bear Presents: Bearthday Music”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 27 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Ο Poo Bear εισήλθε στη μουσική βιομηχανία το 2001 κι από τότε ήταν έτοιμος για όλα. Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός μουσικός και δισκογραφικός παραγωγός έχει λανσάρει ένα δικό του στυλ που περιλαμβάνει διάφορα είδη. Οι συνεργασίες που έχει συνάψει μέχρι και σήμερα είναι αξιοσημείωτες, ενώ τα βλέμματα τραβάει και αυτή τη φορά που έχει «προσλάβει» για τα φωνητικά τον J Balvin. Ο Jason Boyd, κατά κόσμον Poo Bear, «παίζει» έξυπνα καθώς το νέο του τραγούδι, “Perdido”, έχει για βάση του έναν από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς ερμηνευτές αυτή την περίοδο.

Ο Κολομβιανός, reggaeton τραγουδιστής J Balvin συνεχίζει από την δική του την πλευρά την ανοδική του πορεία στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, ωστόσο σε κάθε ευκαιρία συνδράμει σε νέο υλικό. Έτσι, το “Perdido” αποτελεί μία latin-reggaeton δημιουργία, φιλική θα λέγαμε προς τα ραδιόφωνα. Η «πιασάρικη» αυτή συνεργασία φέρει την υπογραφή των Skrillex, Virtual Riot, Sky Rompiendo El Bajo, καθώς και των δύο καλλιτεχνών, Poo Bear και J Balvin.

Είσαστε έτοιμοι να κουνηθείτε στον ρυθμό του “Perdido”; Το εν λόγω τραγούδι κυκλοφόρησε επίσημα στις ψηφιακές πλατφόρμες στις 19 Απριλίου, ενώ περιλαμβάνεται στον ολοκαίνουριο δίσκο του Poo Bear, με τίτλο “Poo Bear Presents: Bearthday Music”, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Απριλίου.

Poo Bear feat. J Balvin - Perdido

Back To Top