skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | PRETTYMUCH feat. Rich The Kid – Solita

Οι PRETTYMUCH συνεργάζονται με τον Rich The Kid στο νέο latin-pop hit, “Solita”!

Τίτλος τραγουδιού“Solita”

Καλλιτέχνης: PRETTYMUCH feat. Rich The Kid

Μουσική / Στίχοι: Alexander Izquierdo, Cari Elise Fletcher, Dimitri Roger, Edwin Honoret, Julian Bunetta, Marco Daniel Borrero

Εταιρεία: Syco Music ‎

Από το LPdigital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 27 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

To ανερχόμενο Boy-band, PrettyMuch συνεργάστηκε με τον rapper, Rich the Kid σε ένα ολοκαίνουριο latin-pop anthem με τίτλο, “Solita” και με αφορμή την κυκλοφορία αυτή ανακοίνωσαν και την έναρξη της περιοδείας τους, “Funktion Tour” τον Οκτώβριο.

Ο Rich the Kid ξεκινάει το τραγούδι, πριν μπουν τα φωνητικά του συγκροτήματος, με ένα μείγμα από Spanglish που εξιστορεί πως προσπαθούν να αποπλανήσουν ένα κορίτσι που είναι «χαμένο και μόνο (“solita”)». Παραμένοντας ιππότες, περιμένουν το κορίτσι να πάρει το προβάδισμα, καθώς το τραγούδι αποκτά όλο και περισσότερο latin στοιχεία στη σύνθεσή του, με την ισπανική κιθάρα και τα πνευστά να επικρατούν. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι: Alexander Izquierdo, Cari Elise Fletcher, Dimitri Roger, Edwin Honoret, Julian Bunetta και Marco Daniel Borrero.

Ο Simon Cowell δημιούργησε τους PrettyMuch το 2016. Κυκλοφόρησαν πολλά τραγούδια τον περασμένο χρόνο, συμπεριλαμβανομένου του ντεμπούτο τους hit “Would You Mind?” και το περίφημο “Summer on You”, που έγραψε γι’αυτούς ο Ed Sheeran. Νωρίτερα φέτος o υποψήφιος για Grammy, τραγουδοποιός, Khalid, τους ενέταξε στην περιοδεία του “Roxy Tour”, ως opening act.

PRETTYMUCH feat. Rich The Kid - Solita

Back To Top