skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | QueenTown feat. Donna Lewis – Done with Love

Ακόμη ένα single από το side-project της, QueenTown, κυκλοφόρησε η Donna Lewis με τίτλο “Done with Love”!

Τίτλος τραγουδιού“Done with Love

Καλλιτέχνης: QueenTown feat. Donna Lewis

Μουσική / Στίχοι: Donna Lewis, Pamela Sue Mann

Εταιρεία: QueenTown

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 21 Φεβρουαρίου 2020

Art-Cover:

“Έπειτα από την πρώτη ημέρα ηχογράφησης του ‘Done with Love’ με τον David Baron είχαμε κάτι εξαιρετικό. Οι στίχοι της Pam ενέπνευσαν τη μουσική κατεύθυνση, αλλά ένιωσα πως χρειαζόμουν να πειραματιστώ με κάποιες άλλα δεύτερα φωνητικά στο σπίτι. Επιστρέψαμε και ο David άκουσε ένα από νέα φωνητικά και είπε ‘αυτό είναι το ρεφρέν’ και το τραγούδι άλλαξε ολοκληρωτικά και ήμασταν εκστασιασμένοι!!!” με αυτά τα λόγια η Donna Lewis μας συστήνει το νέο της τραγούδι μέσω του side-project της QueenTown.

Έτσι, λοιπόν, στις 21 Φεβρουαρίου κυκλοφόρησε σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες το ολοκαίνουριο τραγούδι των QueenTown, με τίτλο “Done With Love”. Η ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που αυτό δημιουργία είναι απόρροια των synth κι electro ηχοχρωμάτων που δημιούργησαν η Donna Lewis με την Pamela Sue Mann. Το εν λόγω digital single κυκλοφόρησε ως το follow-up του “Love Explodes”, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας στις 22 Νοεμβρίου την περασμένη χρονιά.

Μαζί με τη Νεοϋορκέζα ερμηνεύτρια Pamela Sue Mann -η οποία στο παρελθόν έχει συνεργαστεί και με ονόματα όπως: The Real McCoy, Suzanne Vega, Rufus Wainwright κ.α.-, η Lewis δημιούργησε το duo των QueenTown.

QueenTown feat. Donna Lewis - Done with Love

Back To Top