skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Richard Reed Parry feat. Little Scream & The Barr Brothers – Live That Way Forever (from “The Iron Claw” OST)

Ο Richard Reed Parry των Arcade Fire συνεργάζεται με τους Little Scream και The Barr Brothers για το τραγούδι “Live That Way Forever” από την ταινία “The Iron Claw”

Τίτλος τραγουδιού: “Live That Way Forever”

Καλλιτέχνης: Richard Reed Parry feat. Little Scream & The Barr Brothers

Μουσική / Στίχοι: Richard Reed Parry

Εταιρεία: A24 Music

Από το OST: “The Iron Claw”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Ιανουαρίου 2024

Art-Cover:

Ο Richard Reed Parry είναι Καναδός πολυοργανίστας, συνθέτης, παραγωγός, γνωστός ως βασικό μέλος του βραβευμένου με Grammy indie rock συγκροτήματος Arcade Fire, όπου παίζει μια μεγάλη ποικιλία οργάνων όπως κιθάρα, κοντραμπάσο, ντραμς, τσέλεστα, keyboards και ακορντεόν.

Τώρα επιστρέφει με την κυκλοφορία της πρωτότυπης μουσικής που έγραψε για την ταινία “The Iron Claw”, σε σκηνοθεσία του Sean Durkin και με πρωταγωνιστές τους Zac Efron, Jeremy Allen White, Harris Dickinson, Stanley Simons, Maura Tierney, Holt McCallany και Lily James.

Το πρωτότυπο τραγούδι “Live That Way Forever”, που έγραψε ο Richard Reed Parry και ερμηνεύουν η Καναδέζα ερμηνεύτρια Little Scream (πραγματικό όνομα Laurel Sprengelmeyer) και το συγκρότημα των The Barr Brothers από το Montreal (που αποτελούν οι Andrew και Brad Barr (των The Slip), Sarah Page και Andres Vial) κυκλοφόρησε στις 3 Ιανουαρίου και επενδύει τους τίτλους τέλους της ταινίας.

H ταινία αναφέρεται στην αληθινή ιστορία των αχώριστων αδερφών Von Erich, που έγραψαν ιστορία στον έντονα ανταγωνιστικό κόσμο της επαγγελματικής πάλης στις αρχές της δεκαετίας του 1980.

Μέσα από την τραγωδία και τον θρίαμβο, κάτω από τη σκιά του δεσποτικού πατέρα και προπονητή τους, τα αδέρφια αναζητούν την αθανασία στη μεγαλύτερη σκηνή του αθλητισμού.

Richard Reed Parry feat. Little Scream & The Barr Brothers - Live That Way Forever (from "The Iron Claw" OST)

Ακολουθήστε το SounDarts.gr στο Google News.

Βρείτε μας επίσης στο YouTube, στο Spotify, στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

Back To Top