skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Rsn feat. Mc Yinka – Her Sign

Ο Rsn παρουσιάζει το νέο του single “Her Sign” με τη συμμετοχή του Mc Yinka!

Τίτλος τραγουδιού“Her Sign”

Καλλιτέχνης: Rsn feat. Mc Yinka 

Μουσική / Στίχοι: Rsn, Mc Yinka

Εταιρεία: Agogo Records

Από το LP: “motion”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Ιουνίου 2021

Art-Cover:

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του “Motion”, o Rsn παρουσιάζει το δεύτερο single, “Her Sign” με τη συμμετοχή του Mc Yinka, από το επερχόμενο τρίτο προσωπικό του δίσκο που θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι από την γερμανική εταιρεία Agogo Records.

Σε συνεργασία με τον δημοφιλή αφροέλληνα performer, rapper και τραγουδοποιό Mc Yinka το “Her Sign” ξεπηδάει μέσα από την trip hop σκηνή του Bristol, ταξιδεύει στην Ανατολή, παρασύρεται σε τελετές πνευματικότητας και κυνηγάει την έκσταση. Ένα πολυπολιτισμικό ταξίδι με λούπες, tribal και hip hop στοιχεία, ένας ύμνος στην αιώνια μάχη με τη διττή ανθρώπινη υπόσταση που αναζητά να γιατρέψει τα τραύματά της ψάχνοντας τη θεραπευτική μούσα της ζωής. Life can be traumatic / reveal the muse you have inside you / is therapeutic.

Ο ομώνυμος δίσκος “Motion” θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο από το label των Mo’ Horizons, Agogo Records -τη δεύτερη κυκλοφορία του Rsn στην γερμανική εταιρεία- και περιλαμβάνει συνεργασίες τόσο με αναγνωρισμένους όσο και με ανερχόμενους rappers και vocalists.

Δ.Τ.

Rsn feat. Mc Yinka - Her Sign

Back To Top