skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Sam Feldt, Salem Ilese – Hate Me

Ακούστε τη νέα dance επιτυχία του Sam Feldt σε συνεργασία με την Salem Ilese στο τραγούδι “Hate Me”

Τίτλος τραγουδιού: “Hate Me”

Καλλιτέχνης: Sam Feldt, Salem Ilese

Μουσική/Στίχοι: Dom Lyttle, Sam Feldt, Joren van der Voort, Bendik Møller, ​salem ilese

Εταιρεία: Panik Records/Sony Music

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Ιουνίου 2022

Art-Cover:

Ο Sammy Boeddha Renders, ο Ολλανδός DJ που έγινε γνωστός παγκοσμίως ως Sam Feldt έκλεισε την περσινή χρονιά με έντονο τρόπο, συνεργαζόμενος με τη Rita Ora για μια καλοκαιρινή συνεργασία που τιτλοφορείται “Follow Me”. Τώρα επιστρέφει με μια ακόμα συνεργασία, αυτή τη φορά με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιό Salem Ilese, στο τραγούδι “Hate Me”.

Το “Hate Me”, το έγραψε η ίδια η Salem Ilese με τους Bendik Møller και Joren Van Der Voort πριν από ένα χρόνο. Το τραγούδι μιλάει για το όταν αναγνωρίζεις ότι βρίσκεσαι σε μια τοξική σχέση αλλά να δυσκολεύεσαι να αφήσεις το άτομο αυτό. Σύμφωνα με την ίδια, το πρώτο βήμα για να διορθώσουμε κάτι είναι να συνειδητοποιήσουμε ότι υπάρχει πρόβλημα και αυτό το hit αφορά τη στιγμή που το αντιλαμβανόμαστε. Μόλις το ολοκλήρωσε ήρθε σε επαφή με τον Sam Feldt, ο οποίος έδωσε ζωή σε αυτό το track, κάνοντάς το πιο χορευτικό.

Ο  Sam Feldt είναι γνωστός για τις λαμπερές του συνεργασίες. Μέσα στο 2020 συνεργάστηκε με την Kesha στην επιτυχία τους “Stronger” αλλά και με τον Sam Fischer στο “Pick Me Up”.

Sam Feldt, Salem Ilese - Hate Me

Back To Top